Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Lundia
Nordform
Normann Copenhagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Yöpöydät

112 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Yöpöytä on kätevä huonekalu, jonka päälle voi yöksi jättää esineitä, joita tarvitsee heti herättyään. Näistä tyypillisimpiä ovat vesilasi, puhelin, avaimet, lompakko ja silmälasit. Varsinkin silmalasien käyttäjät nauttivat yöpöydän tuomasta vakiopaikasta, jotta etsiminen on helppoa aamulla. Yöpöytään voi myös asentaa pienen lampun, jolloin voi esimerkiksi lukea kirjaa ennen nukkumaanmenoa tai muuten toimia pienessä valaistuksessa.

Yöpöydän valinta helposti

Yöpöydän valinta kannattaa tehdä ominaisuuksien perusteella. Ominaisuuksia yöpöydistä löytyy esimerkiksi johtojen läpivientejä puhelinten latureille ja pieniä laatikoita, joissa voi säilyttää esineitä, joiden pääasiallinen käyttö on sängyssä. Luonnollisesti yöpöydässä tärkeää on myös ulkonäkö. Mukavan näköinen pieni pöytä sängyn vieressä on upea sisustuselementti, varsinkin jos se sointuu muuhun värimaailmaan. Nettikaupasta on mahdollista valikoida sopivaa kokoluokkaa, sopivaa tyyliä, sopivia ominaisuuksia. Valinnassa on luonnollisesti myös hyvä ottaa huomioon kustannukset. Yöpöytä on yleensä pienikokoinen, mutta säännöstä voi poiketa, jos tila on siihen soveltuva. Yöpöytänä voi käyttää myös esimerkiksi pientä lipastoa, jolloin valikoima hieman laajenee entisestään.

  • OIkea kokoluokka
  • Oikeanlainen tyyli
  • Soveltuu tarkoitukseen

Verkosta ostaminen on helpointa

Yöpöydät ovat pienikokoisia, ja siten niiden toimituskulut eivät nouse kovinkaan suuriksi. Pienet toimituskulut tekevät yöpöydästä erinomaisen tuotteen verkosta tilattavaksi. Suuresta valikoimasta voi valita mieluisan tyylisen tuotteen ja tilata sen kotiin tai lähimpään postitoimistoon toimitettuna. Verkkokauppa mahdollistaa samanaikaisesti varastossa kymmeniä eri vaihtoehtoja. Tällöin muutamassa päivässä on mahdollista saada uusi huonekalu hankittua ja asia hoidettua. Nopea lähetys ja hyvät kuljetusvaihtoehdot mahdollistavat joustavan aikatauluttamisen, mikäli jonain päivänä on esimerkiksi estynyt vastaanottamaan tilausta. Verkosta saa edullisen täyden palvelun toimituksen.

Siirry alkuun