Huonekalut netistä

Yläkaapit ja hyllyt jokaiseen kotiin

Yläkaapit ja hyllyt ovat loistavia tapoja säilöä tavaroita tai laittaa esimerkiksi valokuvia esille niiden päälle. Ne kuuluvatkin olennaisena osana lähes kodin jokaiseen huoneeseen, mutta erityisesti ne kuuluvat keittiöön. Keittiönkaappi täyttyy äkkiä erilaisista astioista, joten tällöin myös ylähylly tulee varmasti käyttöön. Sinne voi laittaa astioita, joita ei tule käytettyä päivittäisessä ruoanlaitossa.

Valitse sisustukseen sopivat yläkaapit ja hyllyt

Yläkaapit ja hyllyt ovat saatavilla monissa eri kokoluokissa, malleissa ja väreissä. Tärkeintä onkin, että ne sopivat kodin sisustukseen. Jos kodissa on jo ennestään paljon valkoista tai muita vaaleita värejä, kannattaa hyllyjen ja kaappien osalta noudattaa samaa linjaa. Rohkeampaan kotiin taas sopivat erilaiset väriläiskät, joten tällaisissa tilanteissa esimerkiksi punainen kaappi ei ole yhtään liioittelua. Suomalaisten suosikkeihin kuuluu puu, joten on selvää, että jälleenmyyjien valikoimiin on otettu useita puunvärisiä kaappeja ja hyllyjä. Valinnanvaraa siis riittää, joten tutustu kaappeihin ja hyllyihin ja tilaa mieleisesi suoraan kotiisi. Muista tarkistaa, että mitat ovat juuri sinun tilaasi sopivat.

  • Eri värejä, malleja ja kokoja
  • Kiinnitä huomiota mittoihin

Osta edulliset yläkaapit ja hyllyt netistä

Kodin sisustamista tai remontoimista varten ei tarvitse enää lähteä kiertämään kivijalkamyymälöitä. Ostaminen onnistuu helposti suoraan netistä. Kannattaa myös huomioida, että netistä tilattuna tuotteet ovat usein edullisempia. Sinun ei myöskään tarvitse tuhlata aikaasi kaupoissa kiertelyyn, vaan voit tutustua valikoimaan rauhassa, vaikka omalla kotisohvallasi. Katso, millaisia tuotteita jälleenmyyjillä on tarjolla ja tilaa sitten yläkaapit ja hyllyt suoraan kotiisi. Tarkista kuitenkin, että mitat sopivat kaapille tai hyllylle suunniteltuun paikkaan, ettei asennusvaiheessa tule ongelmia.

Siirry alkuun