Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Vuodesohvat

201 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Huonekaluja hankkiessa on usein hyödyllistä panostaa monikäyttöisyyteen etenkin, jos asut ahtaasti tai pienessä asunnossa. Esimerkiksi vuodesohva on ihanteellinen istuin talouteen, jossa ei ole tilaa vierashuoneelle. Vuodesohva voi olohuoneeseen sijoitettuna palvella jopa kodin ainoana sohvana. Todella pienessä yksiössä asuvalle vuodesohvasta voi jopa tehdä varsinainen sängyn. Vuodesohvia on myynnissä usean kokoisia ja näköisiä.

Vuodesohvat sopivat varavuoteeksi

Käykö sinulla usein vieraita? Lapsenlapsia yökylässä? Sukulaisia kaukomailta? Majoitatko heidät nitisevälle varavuoteelle tai pumpattavalle ilmapatjalle? Eikö olisi jo aika hankkia helppo ja mukava ratkaisu vieraidesi majoittamiseen? Jos kotoasi puuttuu vuodesohva, nyt sinun on ehdottomasti harkittava sellaisen hankkimista. Vuodesohva on kätevä huonekalu ja varma ratkaisu vieraidesi majoittamiseen, ja vieraasi takuulla kiittävät!

Opas: Millainen on hyvä vuodesohva?

Jos olet valitsemassa vuodesohvaa, tee ensin kierros siinä tilassa, johon sohva sijoittuisi. Onko tämä huonekalu tulossa olohuoneeseen ja tuleeko tilassa olemaan muitakin sohvia? Vuodesohva voi hyvin olla kodin ainoa joukkoistuin. Saatat kuitenkin haluta olohuoneeseen esimerkiksi myös erilisen kolmionmuotoisen sohvaryhmän, johon vuodesohvankin tulisi sointua. Jos taas olohuone on pieni, saatat joutua luopumaan edellisestä sohvastasi vuodesohvan vuoksi. Kun vierashuoneeseen täytyy valita makuusija, on paikallaan miettiä tilan käyttöä ympäri vuoden. Onko sinulla varaa pitää erillistä vierassänkyä, vai onko vierastila myös esimerkiksi työhuoneena tai kotiteatteritilana? Vuodesohva voi olla monikäyttötiloihin paras vaihtoehto, koska saat näin kaksi kalustetta yhden hinnalla.

Ohjeet vuodesohvan valintaan:

  • Mieti asuntosi kokoa ja pohjapiirrosta.
  • Mieti, onko vuodesohva ainoa sohvasi.
  • Mieti, kuinka vuodesohvan sijoitushuonetta käytetään.
  • Millainen sohva ja millaiseen käyttöön?
  • Millainen vuodemekanismi?

Ihanteellinen vuodesohva verkkokaupasta

Sinulla on hyviä syitä valita vuodesohva verkkokaupasta. Sohvat vievät paljon tilaa kivijalkakauppojen varastoissa, joten valikoimat voivat olla niissä shoppailevalle valitettavan suppeat. Toimintansa vakiinnuttaneen verkkokaupan valikoimiin voi sen sijaan mahduttaa moninkertaisen määrän vuodesohvia. Kaikki fyysisten myymälöiden huonekalujätitkin, kuten IKEA, Sotka ja Asko, myyvät nykyään tuotteitaan myös verkossa. Kun tutkit vuodesohvia netissä, tarkista tuotteen mitat huolella. Laadukkaassa nettikaupassa mitat on kirjattu tuotetekstiin, niin et päädy vahingossa ostamaan lastenkokoista sohvaa. Kannattaa lukea myös kaupan toimitusajoista ja erityisesti tuotteen palautusehdoista.

 

Kätevä vuodesohva

Vuodesohvat ovat usein hinnaltaan hieman arvokkaampia kuin tavalliset sohvat, mutta jos mietit kätevää ratkaisua vieraidesi majoittamiseen, pieni panostus tähän huonekaluun takuulla kannattaa. Vuodesohva säästää tilaa siinä missä vieraspatja saattaa viedä arvokasta säilytystilaa komerossasi. Vuodesohvan voit sijoittaa joko olohuoneeseen tai vierashuoneeseen ja sen voit valita sisustukseesi sopivaksi. Netissä on helppo selailla eri vaihtoehtoja ja ostopäätöstä tehdessäsi sinun kannattaa miettiä tarkoin mitä odotat tuotteelta ja perehtyä sen ominaisuuksiin huolella. Asiantunteva verkkokauppa liittää tuotteisiinsa tarkan tuoteselosteen, josta voit tarkistaa oleellisimmat, kuten vuodesohvan materiaalin, vuodekoon tai vuodemekanismin; taittuuko sohva vuoteeksi vai onko vuodeosa kenties ulosvedettävä. Sohvaa valitessasi mieti, mikä koko, materiaali tai vuodemekanismi palvelee sinua parhaiten.

Vuodesohvan ostaminen netistä

Huonekaluja on nykyään vaivaton ostaa netistä. Tuotteita on saatavilla niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisiltakin valmistajilta ja valikoimia on helppo selailla eri verkkokauppojen sivuilla. Tarjontaa onkin syytä vertailla tarkasti. Lue aina tuoteseloste huolellisesti läpi ja varmista, että tuote täyttää odottamasi vaatimukset. Kiinnitä myös huomiota maksu- ja toimitusvaihtoehtoihin: kuinka pitkä on toimitusaika, mitä hintaan sisältyy ja millainen on toimitustapa; onko tuote noudettavissa vai toimitetaanko se kotiovellesi, entä tuleeko se kasattuna vai osina. Muun muassa nämä seikat on tärkeää ottaa huomioon ennen ostopäätöksen tekemistä.

Siirry alkuun