Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Muu vaatteiden säilytys

13 tuotetta 1 kaupasta

Vaaterekit ja tangot pitävät huoneen järjestyksessä

Vaatetangoilla saa huonetta mukavasti järjestykseen, koska silloin vaatteet eivät ole levällään lattialla tai tuolien selkämyksillä. Henkarissa roikkuessaan tekstiilit pysyvät sileinä ja ovat valmiita päälle puettaviksi. Vaateteline voi olla myös mukava sisustuksessa käytettävä yksityiskohta. Vaaterekkiin voi ripustaa vaatteet niin, että ne ovat järjestettynä, vaikka värien mukaan. Telineeseen voi hyvin ripustaa koristevalon tunnelmaa antamaan.

Miten valita oikeanlainen vaatetanko?

Nykyään on mistä valita, kun haluaa huoneeseensa vaatetangon. Niitä on hyvinkin erikokoisia ja -näköisiä. Omaa huonetta silmäiltyään tietää varmasti hyvinkin pian, että minkälaisen vaatetelineen huoneeseensa haluaa. Pienempään huoneeseen sopii hyvin korkea teline vaatteiden ripustukseen. Suurempaan huoneeseen mahtuu hyvin leveämpikin. Vaaterekit ja tangot ovat aika kevyitä huonekaluja, joita on helppo imuroidessa nostella paikasta toiseen. Vaatetelinettä valitessaan kannattaa ottaa huomioon se, että miten paljon vaatteita siihen aikoo ripustaa. Kevyille paidoille käy kevyempi teline, kun taas vähän painavammat takit tarvitsevat hieman jykevämmän telineen. Materiaaleista on valittavissa ainakin alumiinisia ja puisia vaihtoehtoja. Alumiini ja metalli sopivat vähän modernimpaan sisustukseen. Puu puolestaan on materiaali, joka elävöittää huonetta ja sen sisustusta.

  • Mieti minkä muotoisen vaatetelineen haluat
  • Valitse sisustukseesi sopiva materiaali

Tilaa vaaterekit ja tangot mukavasti nettikaupasta

Vaaterekit ja tangot on mukava tilata nettikaupasta, sillä se käy hyvin nopeasti. Nettisivuilla näkee tuotteiden tarkat koot ja tuotetiedot. Tämä tekee valinnasta todella helppoa ja yksinkertaista. Tuotetta klikkaamalla näkee heti, että missä nettikaupassa se on myynnissä. Toimitusaika ja -kulut näkyvät myöskin välittömästi tuotteen alapuolella. Tuotteilla saattaa olla eri toimitusehtoja, koska nettisivulla on tarjolla eri jälleenmyyjien tuotteita. Ehtoihin ja toimitusaikoihin kannattaa kiinnittää huomiota jo ennen ostopäätöksen tekoa. Nettikaupasta tilaamista kannattaa ehdottomasti testata.

Siirry alkuun