Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Vaatekaapit

5 tuotetta 1 kaupasta

Vaatekaappi suojaa vaatteesi tyylillä

Vaatekaappi on käytännöllinen esine, jonka avulla pidät vaatteesi järjestyksessä ja suojassa. Se ei ole kuitenkaan pelkkä käyttöesine, sillä suurena huonekaluna se on myös sisustuselementti. Oikeanlainen vaatekaappi on sellainen, johon saat asetettua kaikki vaatteesi ilman pelkoa siitä, että niiden laatu kärsisi säilytyksessä. Tämän lisäksi kaapin tulee myös ehdottomasti miellyttää silmää, sillä näin suurta esinettä on vaikea olla huomaamatta.

Millainen vaatekaappi sopii sinulle?

Vaatekaapit mielletään usein kiinteiksi kalusteiksi, mutta tarjolla on myös monia muita erilaisia vaihtoehtoja. Halutessasi voit valita pelkät hyllyt elegantissa tukirungossa tai vaihtoehtoisesti vaikka laatikoston mikäli hyllyt eivät ole sinulle mieleen. Vaatteiden määrän ja mallin mukaan voit valita yksi- tai useampiosaisen mallin. Monissa kaksiosaisissa kaapeissa toinen puoli on varattu ripustettaville ja toinen viikattaville vaatteille. Moniosaiset vaatekaapit saattavat tulla hyllyjen lisäksi myös yhdellä tai useammalla vetolaatikolla varustettuna. Yksi tärkeä ominaisuus vaatekaapissa on ovi ja sen toimintamekanismi. Olemassa on ovettomia malleja, perinteisesti avautuvia ovia ja liukuovia. Joissain malleissa ovi voi toimia samalla myös peilinä.

  • Valitse kaappi säilytettävien vaatteiden mukaan
  • Tarkista tuotteen mitat ennen tilaamista

Kaapit kätevästi kotiinkuljetuksella

Vaatekaapit ovat isoja, joten ne ovat näppärä saada suoraan kotiin kannettuina. Huonekalut.fi-sivustolla voit vertailla erilaisia kaappeja helposti esimerkiksi haluamasi värin perusteella. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan tuotteen, on hintavertailun aika. Tässä vaiheessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että eri kaupoilla on erilaiset hinnat eri toimitustavoille, joten näennäisesti halvin tuote ei aina välttämättä sitä ole. Lue siis toimitus- ja palautusehdot huolellisesti välttyäksesi ylimääräisiltä kustannuksilta. Ostettuasi mieleisen tuotteen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen voit huoletta jäädä odottamaan tuotteen toimitusta.

Siirry alkuun