Huonekalut netistä

Hyvät unet vaahtomuovipatjalla

Vaahtomuovipatja pystyy takaamaan jokaiselle hyvät yöunet. Niin mukavalta vaahtomuovipatjalla nukkuminen tuntuu. Valitse oikea koko. Koko määritetään sängyn koon perusteella. Hyödynnä myös mahdollinen voimassa oleva kampanja tai tarjous ja osta patjat vaikka koko perheelle. Jälleenmyyjiemme kautta saatavat tuotteet ovat aina laadukkaita. Jokainen huonekalu, patja ja tarvike kestävät aikaa ja käyttöä vuodesta toiseen.

Valitse selällesi sopiva vaahtomuovipatja

Vaahtomuovipatjoissa on paljon eroja, joten sillä todella on väliä, millaisen patjan nukkuja valitsee. Valinta alkaa mittaamalla sängyn koko. Se nimittäin määrittää sen, miten suuri patjan tulee olla. Vaahtomuovipatjoja on runsaasti erilaisia. Vaahtomuovipatjat voivat olla esimerkiksi 3-kerroksisia, jolloin ne ovat erittäin pehmeitä. Jos taas nukkuja on tottunut kovempaan patjaan, kannattaa silloin valita ohuempi patja. Hyvä yöuni kuitenkin alkaa aina patjasta, joten on tärkeää löytää itselleen sopiva patja. Patjoja on saatavana niin yhden hengen sänkyihin kuin parisänkyihin. Varsinaisen patjan lisäksi on myös mahdollista ostaa vaahtomuovipetauspatja. Tutustu valikoimaan ja osta kaikki tuotteet kerralla.

  • Valitse sänkysi kokoon sopiva patja
  • Osta tarvittaessa myös petauspatja

Vaahtomuovipatjat löydät netistä

Vaahtomuovipatjat tekevät nukkumisesta mukavampaa, sillä ne eivät rasita selkää. Yleisesti ottaen patjat ovat pehmeitä ja sopivat kaikille lapsista aikuisiin. Jälleenmyyjiemme tarjoamiin patjoihin voi tutustua kätevästi netissä. Sopivia vaihtoehtoja voi rajata valitsemalla oikea patjan koko. Näin valikoimissa näytetään ainoastaan ne patjat, jotka sopivat valintaan. Valikoimaa voi muokata myös budjetin suuruuden mukaan. Varmaa kuitenkin on, että jälleenmyyjiemme valikoiman joukosta löytyy taatusti patjoja jokaisen budjetille. Tilauksesi toimitetaan sinulle nopeasti ja halutessasi vaikka suoraan kotiisi.

Siirry alkuun