Huonekalut netistä

Katse kevään puutarhakalusteisiin

Katse kevään puutarhakalusteisiin

Kevät tekee jo kovasti tuloaan, joten on vihdoin aika katsoa kevään 2021 puutarhakalusteiden valikoimaa. Puutarhakalusteiden valikoima on nykyään jo todella monipuolinen ja ostajalla voi tulla valinnan vaikeutta eri materiaalien suhteen. Puu vaatii yleensä käsittelyä vuosittain ja öljyäminen pitääkin terassikalusteen pinnan kauniina. Puuhun tulee kuitenkin pieniä hiushalkeamia ja muutoksia, joten ajan kuluminen tulee näkymään aina puisissa terassikalusteissa. Olipa materiaali mikä tahansa, puutarhakalusteet tulee puhdistaa aina ennen talviteloille laittamista. Polyrottinki on kevyt materiaali, mikä on huoltovapautensa ansiosta noussut suosioon kevään puutarhasesonkina. Helppohoitoisuus onkin monelle puutarhakalusteiden ostajalle se tärkein ominaisuus ulkomuodon ohella.

Värimaailma on puutarhakalusteiden osalta vuonna 2021 harmooninen. Luonnonläheiset värit, kuten harmaa ja beige ovat suosittuja. Toisaalta itselle mieluista väriä voi hakea esimerkiksi erilaisten koristetyynyjen avulla. Korona-vuosi on elvyttänyt monen kohdalla myös vanhan puutarha-harrastuksen ja kotipuutarhasta ovat innostuneet myös ihmiset, jotka eivät aiemmin ole viettäneet kesiään mullan ja kukkien tuoksussa. Kotona vietetään todennäköisesti tulevanakin kesänä runsaasti aikaa, joten omaan terassiin ja puutarhakalusteisiin kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Kokeile tänä vuonna riippukeinuja 

Riippukeinu tai riippumatto on monikäyttöinen valinta terassille. Riippukeinu on myös helposti siirrettävissä ja sen voi ottaa mukaan myös mökille. Riippukeinuja on niin koristeellisia kuin käytännöllisiäkin malleja, joten hakipa sitten riippukeinua retkille ja mökille tai maalaisromanttisen tyylin terassille, niin valikoimasta löytyy varmasti sopiva. Riippukeinu sopii kaikenikäisille ja kokoisille käyttäjille. Pienemmälle terassille voi myös ostaa riipputuolin, joka vie hieman vähemmän tilaa. Riipputuoli sopii sekä terassille, parvekkeelle, että sisätiloihin. Jos terassilla ei ole sopivia kiinnityspaikkoja, voi ostaa myös jalallisen riipputuolin tai riippumaton jalustan, mihin voi kiinnittää minkä tahansa riippumaton. 


Takaisin

Siirry alkuun