Huonekalut netistä

Kevään 2021 sisustustrendit

Kevään 2021 sisustustrendit

Vuosi 2021 jatkaa etätyötrendiä, mikä näkyy myös huonekaluliikkeiden valikoimissa. Kodista haluataan toimiva ja viihtyisä tila, joka muuntuu moneksi. Monilla työpiste on jo rakentunut pysyvästi kotiin ja kodin seiniä on tuijoteltu jo niin pitkään, että uusille sisustustrendeille on ehdottomasti kysyntää. Vuonna 2021 sisustuksessa näkyy ekologisuus, luonnonmateriaalit ja viherkasvit. Väreistä keltaisen ja sinisen eri sävyt tekevät tuloaan. 

Kodissa on paikkoja niin työnteolle kuin rentoutumisellekin

Vuonna 2020 ihmiset suunnittelivat ja toteuttivat kodin remontteja ennätyksellisesti. Kenties vuosi 2021 onkin omistettu useissa perheissä sisustuksen viimeistelyyn. Sohvat ovat olohuoneen keskipisteitä, jotka tuovat rentouttavan keitaan keskelle arjen pyöritystä ja etätoimistoja. Myös erilaiset viherkasvit ovat nyt nostaneet suosiotaan, kun luonnon rauhoittavaa vaikutusta halutaan tuoda myös sisätiloihin. Myös kotona on tärkeää erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan ja tämä onnistuu esimerkiksi luomalla viihtyisiä tiloja vapaa-aikaan ja toisaalta myös työhön. Tilojen jakaminen ja lasitettujen terassien hyötykäyttö ovat korona-ajan trendejä suomalaisissa kodeissa. 

Hyllyt pitävät yllä järjestystä ja hurmaavat koriste-esineillään

Erilaiset hyllyt tuovat koteihin järjestystä säilöen paperit ja kirjat näyttävällä tavalla. Myös erilaiset koriste-esineet tuovat kotiin väriä ja mielenkiintoa. Isommat kirjahyllyt toimivat tarvittaessa tilanjakajina, jos esimerkiksi olohuoneeseen halutaan rajata erillinen työtila. Materiaalina puu on ajaton ja kestävä ja kirjahylly onkin pitkäaikainen hankinta kodin sisustuksessa. Netistä ostettaessa kannattaa aina varata mittanauha kädenulottuville, jolloin hyllyjä on helpompi hahmottaa haluttuun tilaan. 


Takaisin

Siirry alkuun