RIBBON-lepotuoli, Brafab
179,00€
Riippumatto koko perhelle RIO
166,85€
1900 Penkki, Anthracite
43,00€
Patja eurolavalle 80 x 120 cm
44,40€
Softa-riipputuoli, Ellos
89,95€
Säilytyslaatikko |1|
149,20€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
On24
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Puutarhakalusteet

1159 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Puutarhakalusteet ovat joka vuosi kesän yksi suosituimmista kohteista, jotka tekevät pihasta ja puutarhasta mukavan ja viihtyisän. Näyttävät ruokailuryhmät sekä puutarhapöydät- ja keinut ovat huonekaluja, joita kelpaa esitellä. Ne kuuluvat olennaisesti jokaiseen puutarhaan, terassille ja parvekkeelle. Mukavien ruokailuryhmien ääreen on hyvä vaikka kokoontua ystävien kesken syömään ja nauttimaan kesästä auringon paistaessa.

Puutarha kodikkaaksi

Suomalaiset verkkokaupat tarjoavat kaikkea hyödyllistä ja mukavaa Suomen kesään. Valikoimista löytyy muun muassa tyylikkäitä ruokailuryhmiä, terassi- ja parvekeryhmiä sekä puutarhatuoleja, -penkkejä ja -pöytiä. Kesäiseen puutarhaan kuuluvat myös aurinkopöydät ja -varjot sekä käytännölliset pihakeinut. Ympäristöarvoja kannattava henkilö hankkii kesäiseen puutarhaan myös kätevän kompostorin, jonka avulla niin kotitalouden biojätteet kuin myös puutarha- ja käymäläjätteet on helppo kompostoida ja säästää kätevästi jätehuollon kustannuksissa. Kesän mukavin ja suosituin seurustelupaikka on itse oikeutetusti puutarhapaviljonki, joka suojaa sateelta ja toimii samalla kauniina katseenvangitsijana. Paviljonki on kuin tehty Suomen kesän vaihteleviin sääoloihin ja antaa suojaa niin tuulelta, sateelta, auringonpaisteelta kuin hyttysiltäkin. Näyttäviä paviljonkeja löytyy verkosta jokaiseen makuun.

  • Netistä löydät kaiken kesäiseen puutarhaan
  • Puutarhakalusteet valmistetaan usein puusta

Osta näyttävät kalusteet puutarhaan helposti netistä

Hanki klassiset puiset oleskeluryhmät korkealuokkaisilla pehmusteilla, jotka ovat edustava valinta kesäiseen puutarhaan. Nettikauppojen valikoimiin kuuluvista tuotteista voi jokainen suunnitella kesän keskipisteen, eli puutarhan, jossa aikaa vietetään runsaasti yksin tai yhdessä. Pihakeinussa vietetään kesän parhaat hetket, joten keinu kuuluu olennaisesti jokaiseen kesään. Nettikauppojen valikoimissa on tarjolla nostalgisia, puisia vastakkainistuttavia sekä kahdenistuttavia pihakeinuja. Aurinkotuolissa nautitaan auringon lämmöstä ja talletetaan energiaa pitkän talven varalle. Ruokailuryhmän ääressä maistellaan kesän parhaat grilliherkut ja salaatit. Vilpoisina päivinä on mukavaa nauttia olosta puutarhassa, sillä kaasulla toimiva terassilämmitin lämmittää mukavasti suurempaakin ystäväjoukkoa ja lämmitysteho on säädettävissä tarpeen mukaan.

Siirry alkuun