Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Normann Copenhagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Työtuolit

67 tuotetta 2 kaupasta

Hyvä työtuoli on nykyajan ihmiselle keskeinen huonekalu, sillä vietämme runsaasti aikaa istuen, joko töitä tehden tai pelaamalla rentoutuen. Työtuolin voi hankkia vaikka jokaiselle perheenjäsenelle erikseen, mutta toisaalta nykyisten tuolimallien säädettävät mekanismit tekevät tuolista sopivan eri kokoisillekin käyttäjille. Hyvässä työtuolissa tärkeintä on sen ergonomisuus. Lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää tuolin käytännöllisyyteen, ulkonäköä ja pintamateriaaleja unohtamatta.

Kuinka valita täydellinen työtuoli?

Hyvän työtuolin hankkiminen saattaa vaikuttaa melkein yhtä hankalalta kuin auton osto, sillä työtuoli on tärkeä huonekalu. Hankinnan yhteydessä täytyy miettiä ensinnäkin, kenelle tai keille se hankitaan. Kannattaa pohtia lisäksi, millaisia säätömahdollisuuksia tuolilta halutaan ja kuinka kauan sitä käytetään päivittäin. Mitä monipuolisemmin tuolia voi säätää, sitä helpommin se mukautuu erilaisten istujien tarpeisiin. Useimmissa malleissa voidaan säätää korkeutta, istuimen asentoa ja kulmaa sekä selkänojan korkeutta ja asentoa. Käsinojallisista tuoleista on hyvä tarkastaa, että myös käsinojat ovat säädettävissä. Hyvä työtuoli on ennen kaikkea sellainen, joka tukee kehoa eri tavoin, sillä päivän mittaan vaihtelemme asentoa. Yksilöllisillä säätömahdollisuuksilla varmistetaan, että selkä ja niska eivät kipeydy, vaikka tuolissa vietettäisiin pitkiäkin aikoja. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin ja tilaa verkosta helposti haluamasi tuoli.

Oikean työtuolin valinta

Ennen työtuolin hankkimista tulee miettiä, kenelle se tulee. Jos käyttäjiä on useita, kannattaa miettiä, kuka tai ketkä käyttävät pääasiallisesti tuolia. Aikuinen tarvitsee luonnollisesti erilaisen tuolin kuin perheen koululaiset. Huomioi valinnassa siis käyttäjän pituus ja aika, joka tuolissa tullaan viettämään. Tuolissa istuttava aika vaikuttaa tuolin pintamateriaalin valintaan. Huonekalujen jälleenmyyjä yleensä ilmoittaa verkkokaupassaan työtuolien mitat, joten on helppo tarkistaa etukäteen, millainen kaluste on kyseessä. Yksi merkittävä osatekijä työtuolin valinnassa on se, millaisia säätömahdollisuuksia tuolille halutaan. Yleensä miltein kaikissa tuoleissa voidaan säätää korkeutta, mutta sen lisäksi on hyvä, jos istuimen asentoa tai kulmaa voi säätää. Samoin selkänojan korkeuden ja asennon säätö lisää käyttömukavuutta. Kannattaa pohtia, halutaanko tuoliin käsinojat vai ei. Myös käsinojia voi usein säätää. Mitä enemmän säätömahdollisuuksia tuolissa on, sitä varmemmin löydät miellyttävän työskentelyasennon pitkänkin työ- tai opiskelupäivän aikana.

  • Mieti, kuka tuolia ensisijaisesti käyttää.
  • Tarkista istuimen mitat.
  • Pohdi, millaisia säätömahdollisuuksia haluat.
  • Mieti, millainen pintamateriaali palvelee parhaiten.

Nettikaupasta tuoli edullisesti

Työtuolin ostaminen netistä käy yhtä helposti kuin muidenkin tavaroiden. Mieti tuolin mitat ja käyttötarkoitus, ja vertaa sen jälkeen vaihtoehtoja eri verkkokauppojen välillä. Netistä näet aina ajantasaiset hinnat ja kaikki vaihtoehdot kätevästi kotoa käsin. Netin kautta voit myös tutustua erilaisiin väri- ja pintamateriaalivaihtoehtoihin. Voit pohtia tärkeää hankintaa omassa rauhassasi. Useimmat verkkokaupat toimittavat tuolit suoraan kotiisi. Tarkista aina, toimitetaanko istuimet valmiiksi koottuina vai osissa, jotta voit varautua mahdolliseen kokoamiseen jo etukäteen. Sopivan työtuolin löytäminen on sijoitus, jota selkäsi kiittää.

Hyvä työtuoli

Saatamme työskennellä tuntikausia pöydän ääressä, minkä takia hyvä työtuoli on yksi sekä työpaikan että kotikonttorin tärkeimmistä kalusteista. Markkinoilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, mutta sopivan työtuolin valinta riippuu yksilöllisistä tarpeista. Tuolin valintaan kannattaakin panostaa. Oikea ergonomia on tärkeää, sillä hyvä istuma-asento ehkäisee selän ja niskan kipeytymistä ja saa sinut keskittymään työntekoon kipujen sijasta. Toisaalta hyvältä työtuolilta edellytetään myös tyylikästä ulkoasua, laadukkuutta ja kestävyyttä.

Työtuolit helposti verkkokaupasta

Verkkokaupoissa pystyt vaivattomasti vertailemaan suurtakin valikoimaa. Erilaisiin vaihtoehtoihin tutustumalla oma, oikea vaihtoehto alkaa hahmottua. Oikean tuolin etsimiseen kannattaa käyttää aikaa ja kärsivällisyyttä. Älä luovuta, vaikket heti löydä haluamaasi, vaan jatka etsimistä, sillä työtuoli on tärkeä satsaus omaan hyvinvointiisi. Kun olet löytänyt tarvitsemasi tuotteen, tarkista sen tiedot. Tarkista ainakin tuolin materiaali, istuimen korkeus ja sen säätövara sekä istuimen koko. Jos niitä ei ole näkyvillä, kannattaa reippaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja tiedustella asiaa heiltä. Jos tilaamasi tuoli ei sovikaan sinulle, voit palauttaa sen palautusajan sisällä.

Siirry alkuun