Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Työpöydän koko
X
120
140
160
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Lundia
Maze
Nordform
Skagerak
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Työpöydät

167 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Työhuoneeseen tarvittava tärkein kaluste on käyttäjälleen sopiva työpöytä. Oikeanlainen työpöytä luo ihanteelliset työskentelyolosuhteet myös silloin, kun erillistä työhuonetta ei ole. Kunnollinen työpöytä kutsuu rauhoittumaan opiskelujen äärelle ja luo pienestäkin nurkkauksesta tehokkaan kotikonttorin. Työpöydän lähelle on helppo keskittää kaikki kodin arkistot, tärkeät paperit ja tietokone. Työpöytiä on nykyaikana saatavilla kaikenlaisiin tarpeisiin, ja niihin on helppo tutustua netissä.

Kuinka valita sopiva työpöytä

Ensimmäisenä on otettava huomioon se huone tai tila, johon työpöytä tullaan sijoittamaan. Onko kodissa erillinen työhuone, jonne voidaan sijoittaa isompikin pöytä, vai haetko tehokasta mutta pieneen tilaan mahtuvaa ratkaisua? Toinen keskeinen asia on pohtia työpöydän käyttäjiä. Koululainen tarvitsee luonnollisesti erilaisen työpöydän kuin perheen aikuiset. Parhain työpöytä on käyttäjälleen ergonomisesti sopiva, koska sen ääressä vietetään paljon aikaa. Ja luonnollisesti myös tyyliseikat ovat tärkeitä, sillä työpöydällä voit luoda vaikkapa pelkistettyä ja minimalistista tyyliä tai vaikkapa antiikkista vanhan ajan tunnelmaa. Lisäksi kannattaa pohtia, tarvitaanko sellainen työpöytä, jossa on laatikostoja. Netistä on helppo tutustua laajaan tarjontaan, jotta oma tarve selkiytyy.

  • Mieti, mihin tilaan työpöytä sijoitetaan.
  • Kuka työpöytää tulee käyttämään?
  • Tutustu tuotevalikoimaan netissä.
  • Vertaile hintoja.
  • Vertaile pöydän ja kotisi mittoja.

Työpöydän ostaminen netistä on helppoa!

Nettishoppailu on hauskaa ja helppoa. Kun olet tutustunut valikoimaan, ja unelmiesi työpöydän tyyli ja ominaisuudet alkavat hahmottua, on tarkemman tuote- ja hintavertailun aika. Netistä löydät aina ajantasaiset hinnat. On tärkeää vertailla työpöydän mittoja oman kotisi mittoihin, erityisesti silloin, kun pöytä tullaan sijoittamaan pieneen tilaan. Jos joku tärkeä tieto puuttuu, soita reippaasti tuotteen jälleenmyyjälle. Kannattaa myös tarkistaa, toimitetaanko työpöytä osissa vai valmiiksi koottuna, jotta osaat valmistautua mahdolliseen kokoamiseen. Jälleenmyyjät kertovat nettisivuillaan myös tuotteen palautusehdot, jos kävisikin niin, että haluat vaihtaa tai palauttaa työpöydän.

Siirry alkuun