Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Lundia
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Tv-tasot & mediakalusteet

329 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Nykyään kotiin on saatavilla hurjat määrät innovatiivista, arkea helpottavaa ja ilahduttavaa elektroniikkaa. Viihdyttämiseen keskittyvä elektroniikka, kuten stereot ja televisio, ovat usein sijoitettuna olohuoneeseen. Löytyykö sinun olohuoneestasi jo oikeanlainen huonekalu televisiota varten? Entäs stereot - lojuvatko ne vain pöydällä, vai oletko miettinyt asettelua? Hyvin valituilla ja oikein sijoitetuilla kalusteilla voit rakentaa toimivan ja tyylikkään viihdekeskuksen kotiisi.

Rakenna olohuoneeseesi sopiva viihdekeskus

Olohuoneen sisustuksessa tulee ottaa huomioon myös elektronisten laitteiden sijoittelu. Tee ensin lista laitteista, jotka haluat löytyvän olohuoneestasi. Näitä voisivat olla muun muassa televisio, stereot, tabletti tai ehkäpä kannettava tietokone. Suunnittele, mihin tahtoisit sijoittaa television. Se määrittää aika lailla, miten sinun kannattaa sijoitella muut laitteet - älä unohda tarkistaa pistorasioiden paikkoja. Kun sijoittelu on selvää, voit siirtyä itse huonekalujen valitsemiseen. Televisiota varten on tarjolla paljon erilaisia tasoja. Voit valita yksinkertaisen mallin, joka on tarkoitettu vain televisiolle, tai jos kaipaat säilytystilaa esimerkiksi peleille ja levyille, voit valita laatikostolla varustetun mallin. Stereoille ja kaiuttimille voit hankkia erilliset hyllyt, jotka voit asetella sekä television viereen, että vaikkapa sohvan yläpuolelle jakamaan ääntä tasaisesti. Valikoimista löytyy myös keskuksia, joissa on paikka jokaiselle olohuoneen elektroniselle laitteelle.

  • Listaa huoneeseen tulevat laitteet
  • Suunnittele huoneen järjestys
  • Mittaa tilat
  • Valitse: yksi keskus vai hajautettu

Tv-tasot ja mediakalusteet netistä

Kun olet päättänyt, minkä tyyppiset kalusteet sopivat parhaiten olohuoneeseesi, on aika siirtyä etsimään sitä oikeaa. Verkkokauppoja selaamalla saat nopeasti kuvan siitä, mitä valikoimissa on tarjolla. Netissä voit myös vertailla hintoja helposti. Tuotekuvauksista löydät yksityiskohtaiset kuvat, sekä tuotetiedot. Muista tarkistaa aina tuotteen leveys-, korkeus- ja syvyysmitat. Tarkista, tuleeko pakkauksessa mukana jo kaikki tarvittava huonekalun kokoamista varten, vai tuleeko sinun kenties hankkia jotain erikseen. Muista myös tarkistaa, tuleeko tuote kotiisi jo koottuna vai kenties osissa.

Siirry alkuun