Wood H17 Pinnatuoli, Vihreä
85,99€
CH 24 Wishbone -tuoli, Carl Hansen & Son
512,00€
CH 24 Wishbone -tuoli, Carl Hansen & Son
826,00€
Wood pinnatuoli H17, 4-pakkaus
85,99€
Pinna-tuoli, HAKOLA
249,00€
Wood H17 Pinnatuoli, Harmaa
85,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
On24
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Tuolit ruokapöytään

1344 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Kauniit, edustavat ja käytännölliset tuolit hankit kätevästi kotiisi verkkokaupasta. Valikoima ja tuotteiden värit sekä materiaalit ovat selkeästi esillä, samoin hinnat ja toimitustavat aikatauluineen. Tuoli on välttämätön huonekalu jokaiseen kotiin ja tärkeä osa sisustusta. Tuolien tyyli vaihtelee aina antiikkituolista nykyajan moderniin tuoliin asti. Tuolien valmistusmateriaaleina on käytetty muun muassa puuta, muovia, metallia, rottinkia ja polyrottinkia.

Hanki edustavat tuolit kotiisi kotimaisesta verkkokaupasta

Tuolin materiaali kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Mieti, tuleeko tuoli keittiöön ruokapöydän äärelle vai esimerkiksi nojatuoliksi olohuoneeseen. Tuoleja on joka lähtöön. On olemassa esimerkiksi ruokaryhmien tuolit, työtuolit, mekanismituolit, nojatuolit, keinutuolit, lepakkotuolit, baarijakkarat ja penkit. Tuolien hankinnassa usein ratkaiseva seikka saattaa olla tuotteen materiaali, hinta, väri tai kaikkein useimmin tuolien sopivuus muuhun sisustukseen. Nettikaupasta löytyy tuoleja kaikkiin sisustustyyleihin niin moderniin kotiin kuin myös esimerkiksi maalaisromanttiseen ja minimalistiseen sisustukseen. Valitse siis mieleisesi tuolit kätevästi verkosta.

  • Tuoleja on saatavilla jokaiseen sisustustyyliin
  • Tuoleja on saatavilla käyttötarkoituksen mukaan

Penkit, baarituolit ja nojatuolit joka kotiin verkosta

Tiesitkö, että penkkejä ei nykyään enää valita vain ulkotiloihin eikä niissä istuta vain kesä-aikaan. Nykyajan penkki saattaa palvella parhaimmilla paikoilla, eli edustavana huonekaluna kodin sisätiloissa. Puinen penkki, kuten tyylikäs Velvet-penkki on viimeistelty samettisen pehmusteen avulla. Velvet-penkkiä on saatavilla kotimaisista verkkokaupoista ja se sopii loistavasti mihin tahansa kodin tilaan. Tuoleja on saatavilla joka lähtöön, eli jokaiseen sisustustyyliin, eri väreihin ja materiaaleihin sopiviksi. Tuoleista löytyy myös yksinkertaisesti muotoiltuja malleja, joita voi yhdistellä moniin sisustuksiin sopiviksi mukavien ja edustavien istuintyynyjen avulla.

Siirry alkuun