Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Fredericia
Gubi
HAY
Kartell
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
Tolix
Verpan
Woodnotes
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Tuolit ruokapöytään

995 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Kauniit, edustavat ja käytännölliset tuolit hankit kätevästi kotiisi verkkokaupasta. Valikoima ja tuotteiden värit sekä materiaalit ovat selkeästi esillä, samoin hinnat ja toimitustavat aikatauluineen. Tuoli on välttämätön huonekalu jokaiseen kotiin ja tärkeä osa sisustusta. Tuolien tyyli vaihtelee aina antiikkituolista nykyajan moderniin tuoliin asti. Tuolien valmistusmateriaaleina on käytetty muun muassa puuta, muovia, metallia, rottinkia ja polyrottinkia.

Hanki edustavat tuolit kotiisi kotimaisesta verkkokaupasta

Tuolin materiaali kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Mieti, tuleeko tuoli keittiöön ruokapöydän äärelle vai esimerkiksi nojatuoliksi olohuoneeseen. Tuoleja on joka lähtöön. On olemassa esimerkiksi ruokaryhmien tuolit, työtuolit, mekanismituolit, nojatuolit, keinutuolit, lepakkotuolit, baarijakkarat ja penkit. Tuolien hankinnassa usein ratkaiseva seikka saattaa olla tuotteen materiaali, hinta, väri tai kaikkein useimmin tuolien sopivuus muuhun sisustukseen. Nettikaupasta löytyy tuoleja kaikkiin sisustustyyleihin niin moderniin kotiin kuin myös esimerkiksi maalaisromanttiseen ja minimalistiseen sisustukseen. Valitse siis mieleisesi tuolit kätevästi verkosta.

  • Tuoleja on saatavilla jokaiseen sisustustyyliin
  • Tuoleja on saatavilla käyttötarkoituksen mukaan

Penkit, baarituolit ja nojatuolit joka kotiin verkosta

Tiesitkö, että penkkejä ei nykyään enää valita vain ulkotiloihin eikä niissä istuta vain kesä-aikaan. Nykyajan penkki saattaa palvella parhaimmilla paikoilla, eli edustavana huonekaluna kodin sisätiloissa. Puinen penkki, kuten tyylikäs Velvet-penkki on viimeistelty samettisen pehmusteen avulla. Velvet-penkkiä on saatavilla kotimaisista verkkokaupoista ja se sopii loistavasti mihin tahansa kodin tilaan. Tuoleja on saatavilla joka lähtöön, eli jokaiseen sisustustyyliin, eri väreihin ja materiaaleihin sopiviksi. Tuoleista löytyy myös yksinkertaisesti muotoiltuja malleja, joita voi yhdistellä moniin sisustuksiin sopiviksi mukavien ja edustavien istuintyynyjen avulla.

Siirry alkuun