Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Cane-line
Eero Aarnio
Fermob
HAY
Kartell
Petite Friture
Röshults
Skagerak
Skargaarden
String Furniture
Tolix
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Nordic Nest
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Ulkotuolit ja jakkarat

172 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Ulkohuonekalut tuovat kodinomaisuutta myös puutarhaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin istuskella ulkoilmassa vaikkapa kahvia siemaillen. Miksi et sisustaisi myös puutarhaasi kuten sisustat kotiasi? Laadukkailla ja säänkestävillä ulkohuonekaluilla saat puutarhastasi keitaan, jossa voit viettää aikaa. Valikoimistamme löydät muun muassa puutarhatuolit ja puutarhapenkit. Voit koota tyylikkään kokonaisuuden tai täydentää jo muuten valmista puutarhan ilmettä.

Valitse kätevästi ihanimmat ulkohuonekalut

Ulkohuonekaluja on tarjolla erilaisia malleja. Miten valita juuri se omaan puutarhaan sopiva ratkaisu? Tutustu rauhassa erilaisiin malleihin. Mieti myös puutarhasi ilmettä: haluatko esimerkiksi korostaa joitakin kasveja tai täyttää tyhjän tilan. On hyvä miettiä, mihin kalusteen haluaa sijoittaa: olisiko jossain tietyssä kohdassa erityisen ihanaa siemailla aamukahvia? Kannattaa myös miettiä ulkohuonekalun tyyliä, mallia ja väriä, onhan kalusteiden ulkonäkö puutarhassakin tärkeä asia. Millainen ratkaisu sopisi juuri sinun puutarhasi linjaan? Tärkeää on tutkia valitsemasi kalusteen mittoja ja vertailla niitä oman puutarhasi mittoihin. Sivustoltamme näet lukuisten ulkohuonekalujen jälleenmyyjät ja heidän tarjontansa, kuin myös ajan tasalla olevat hinnat.

  • Mieti, millaisen kalusteen haluat
  • Tutki netistä eri vaihtoehtoja
  • Tarkista mitat

Ulkohuonekalut kätevästi verkosta

Verkosta ostaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit tutustua valikoimaamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Näet kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot, ja voit rauhassa miettiä mikä tai mitkä niistä sopisivat juuri sinun puutarhaasi. Verkosta näet kaikki jälleenmyyjämme ja heidän valikoimansa, kuten myös ajan tasalla olevat hinnat. Tällöin tuotteiden ja hintojen vertaileminen on helppoa ja voit tehdä sen vaikka kotisohvaltasi. Kun olet löytänyt puutarhaasi sopivat ulkohuonekalut, voit lisätä ne ostoskoriisi. Tarkasta tuotteen palautusmahdollisuus jälleenmyyjän sivulta.

Siirry alkuun