Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Artek
Cane-line
Decotique
Department
Design Of
Eero Aarnio
Ellos Home
Englesson
FDB Mobler
Fast Design
Ferm Living
Fermob
Fredericia
Gubi
HAY
Hakola
House Doctor
Jabadabado
Jakobsdals
Jotex
Kartell
Kids Concept
Klassik Studio
Lafuma
Mavis
Maze
Menu
Muubs
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Röshults
SMD Design
Scherlin
Skagerak
Skargaarden
String Furniture
Swedese
Tolix
Tom Dixon
Ton huonekalut
Verpan
Woodnotes
Woud
By Lassen
By Wirth
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos
Eurotoys
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Indecoria.fi
Lekmer
Nordic Nest
On24
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Tuolit

12766 tuotetta 13 kaupasta
< Edellinen

Harva huonekalujen ryhmä on yhtä monipuolinen kuin tuolit. Erilaiset istuimet tuoleista penkkeihin ja jakkaroihin ovat kodin jokaisen huoneen yksi keskeisimmistä elementeistä. Istuimen voi hankkia erikseen tiettyä käyttötarkoitusta varten, tai se voi olla esimerkiksi osa ruokailuryhmää ja sitoa täten huonekalut kauniiksi kokonaisuudeksi. Hyvässä istuimessa yhdistyvät ergonomisuus, käytännöllisyys ja kaunis muotokieli. Myös materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Opas valintaan - Tuoliksi penkki, nojatuoli vai baarijakkara?

Useimmissa kodeissa istuimia on monenlaiseen tarkoitukseen. Istuimen valinnassa onkin tärkeää ensin miettiä sen käyttötarkoitus ja pääasialliset käyttäjät. Esimerkiksi työtuolin valinnassa painavat enemmän ergonomiset syyt, mutta esimerkiksi keittiön jakkaraa ostettaessa pääpaino on useimmiten tukevassa mutta kevyessä rakenteessa. Olohuoneen keskipisteenä oleva laiskanlinna taas houkuttaa ulkonäöllään ja mukavuudellaan. Netistä ostettaessa eri vaihtoehtoja on helppo vertailla keskenään. Ostopäätöksen tekoa helpottavat huolella otetut mitat, jolloin uuden istuimen kokoa on helppo verrata sille mietittyyn paikkaan. Ota mittoja ottaessa huomioon myös istuimen mahdollinen liikuttelu. Ruokapöydän tuolit vaativat tilaa sekä eteen, taakse että sivuille, mutta eteiseen sijoitettu penkki pidetään pääsääntöisesti aina paikallaan. Myös materiaalien valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Esimerkiksi lapsiperheissä tai lemmikkitalouksissa istuimet voivat joutua koetukselle. Tällöin on syytä valita herkimpien materiaalien sijaan kulutusta kestävät tuotteet. Työtuolien oikeaa valintaa ei nykyään suotta korosteta. Ergonomisesti muotoiltu työtuoli on kaikille istumatyöläisille todella tärkeä, sillä hyvä tuoli vähentää tehokkaasti niska- ja selkäkipuja. Ryhti pysyy mukavana ja suorana, jolloin se on ihanteellinen istumatyöläiselle. Ergonomisen tuolin avulla työhön on mukavaa keskittyä ilman jatkuvaa paremman asennon etsimistä.

  • Tarkista tuolin ja ympäristön mitat.
  • Valitse materiaalit käyttötarkoituksen mukaan.
  • Vertaile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja.

Verkkokaupasta tuolit kotiin nopeasti

Huonekalujen - myös istuinten - ostaminen netistä käy yhtä helposti kuin muidenkin tavaroiden. Kun mitat ja käyttötarkoitus on mietitty, vaihtoehtojen vertailu eri verkkokauppojen välillä käy helposti. Näet aina ajantasaiset hinnat ja kaikki kaupan tarjoamat vaihtoehdot kätevästi kotoa käsin. Netin kautta voi myös tehdä erilaiset väri- ja materiaalivalinnat nopeasti ja vertailla esimerkiksi kahta sävyä rauhassa. Istuimet voidaan toimittaa useimpien verkkokauppojen varastoista suoraan kotiisi. Tarkista aina, toimitetaanko istuimet koottuina vai osissa. Näin voit varautua mahdolliseen kokoamiseen jo etukäteen tai tehdä tilaa uudelle istuimellesi ja ottaa sen heti käyttöön!

Siirry alkuun