Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Cane-line
Eero Aarnio
Ellos Home
Ferm Living
Fredericia
Gubi
HAY
Jotex
Kartell
Klassik Studio
Lundia
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
Swedese
Tolix
Verpan
Woodnotes
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Tuolit

4131 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Harva huonekalujen ryhmä on yhtä monipuolinen kuin tuolit. Erilaiset istuimet tuoleista penkkeihin ja jakkaroihin ovat kodin jokaisen huoneen yksi keskeisimmistä elementeistä. Istuimen voi hankkia erikseen tiettyä käyttötarkoitusta varten, tai se voi olla esimerkiksi osa ruokailuryhmää ja sitoa täten huonekalut kauniiksi kokonaisuudeksi. Hyvässä istuimessa yhdistyvät ergonomisuus, käytännöllisyys ja kaunis muotokieli. Myös materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Opas valintaan - Tuoliksi penkki, nojatuoli vai baarijakkara?

Useimmissa kodeissa istuimia on monenlaiseen tarkoitukseen. Istuimen valinnassa onkin tärkeää ensin miettiä sen käyttötarkoitus ja pääasialliset käyttäjät. Esimerkiksi työtuolin valinnassa painavat enemmän ergonomiset syyt, mutta esimerkiksi keittiön jakkaraa ostettaessa pääpaino on useimmiten tukevassa mutta kevyessä rakenteessa. Olohuoneen keskipisteenä oleva laiskanlinna taas houkuttaa ulkonäöllään ja mukavuudellaan. Netistä ostettaessa eri vaihtoehtoja on helppo vertailla keskenään. Ostopäätöksen tekoa helpottavat huolella otetut mitat, jolloin uuden istuimen kokoa on helppo verrata sille mietittyyn paikkaan. Ota mittoja ottaessa huomioon myös istuimen mahdollinen liikuttelu. Ruokapöydän tuolit vaativat tilaa sekä eteen, taakse että sivuille, mutta eteiseen sijoitettu penkki pidetään pääsääntöisesti aina paikallaan. Myös materiaalien valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Esimerkiksi lapsiperheissä tai lemmikkitalouksissa istuimet voivat joutua koetukselle. Tällöin on syytä valita herkimpien materiaalien sijaan kulutusta kestävät tuotteet. Työtuolien oikeaa valintaa ei nykyään suotta korosteta. Ergonomisesti muotoiltu työtuoli on kaikille istumatyöläisille todella tärkeä, sillä hyvä tuoli vähentää tehokkaasti niska- ja selkäkipuja. Ryhti pysyy mukavana ja suorana, jolloin se on ihanteellinen istumatyöläiselle. Ergonomisen tuolin avulla työhön on mukavaa keskittyä ilman jatkuvaa paremman asennon etsimistä.

  • Tarkista tuolin ja ympäristön mitat.
  • Valitse materiaalit käyttötarkoituksen mukaan.
  • Vertaile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja.

Verkkokaupasta tuolit kotiin nopeasti

Huonekalujen - myös istuinten - ostaminen netistä käy yhtä helposti kuin muidenkin tavaroiden. Kun mitat ja käyttötarkoitus on mietitty, vaihtoehtojen vertailu eri verkkokauppojen välillä käy helposti. Näet aina ajantasaiset hinnat ja kaikki kaupan tarjoamat vaihtoehdot kätevästi kotoa käsin. Netin kautta voi myös tehdä erilaiset väri- ja materiaalivalinnat nopeasti ja vertailla esimerkiksi kahta sävyä rauhassa. Istuimet voidaan toimittaa useimpien verkkokauppojen varastoista suoraan kotiisi. Tarkista aina, toimitetaanko istuimet koottuina vai osissa. Näin voit varautua mahdolliseen kokoamiseen jo etukäteen tai tehdä tilaa uudelle istuimellesi ja ottaa sen heti käyttöön!

Siirry alkuun