Huonekalut netistä

Tuolien päälliset

6 tuotetta 1 kaupasta

Tuolien päälliset joka huoneeseen

Tuolien päälliset sopivat niin ruokapöydän tuoleihin, olohuoneen istuimiin kuin mihin tahansa muihinkin tuoleihin. Uusi vanhat tuolit päällisillä ja tuo kotiisi uutta tunnelmaa. Näin jokainen huonekalu saa uutta ilmettä todella nopeasti. Hyödynnä nyt voimassa oleva kampanja ja tarjous, jolloin saat laadukkaita huonekaluja entistäkin edullisemmin. Tutustu siis valikoimaan vaikka heti tänään ja tee tilaus.

Valitse sopivan kokoiset tuolien päälliset

Tuolien päälliset ovat helppo ja edullinen tapa muuttaa kodin sisustusta. Tuolin päällisellä voi verhoilla niin keittiön kuin olohuoneenkin tuolit. Isommat päälliset sopivat myös sohville. Päällisillä voi estää sohvan kankaan likaantumista sekä niitä voi käyttää myös eläintaloudessa. Tuolin päällinen tulee tarpeeseen myös silloin, kun perheessä on pieniä lapsia. Lapset eivät nimittäin välttämättä aina muista varoa herkkiä materiaaleja, joten varsinkin vaaleat kankaat on hyvä peittää tummemmilla. Jälleenmyyjien valikoimissa on runsaasti erilaisia värisävyjä, joten jokaisen kodin sisustukseen löytyy takuulla sopiva. Päällisiä voi vaihtaa myös vuodenajan mukaan. Esimerkiksi joulun aikaan kaikki päälliset voi vaihtaa punaisiksi tuomaan joulun tunnelmaa.

  • Tutustu päällisten mittoihin
  • Valitse sisustukseen sopiva väri

Näppärät tuolien päälliset saat netistä

Tuolien päälliset kuuluvat joka kodin perustarvikkeisiin. Niillä saa nopeasti uudenlaista tunnelmaa tilaan kuin tilaan, mutta niillä voi myös suojata tuolien omaa kangasta. Tuolin päällisen käyttäminen on siis käytännöllistä, joten niitä kannattaa suosia. Päälliset kannattaa ostaa netistä, sillä netissä vertaileminen käy paljon helpommin. Voit istua oman tietokoneesi ääressä ja vertailla päällisten värejä, materiaaleja ja mittoja. Mittoihin onkin tärkeää kiinnittää huomiota, sillä on tärkeää, että päällinen istuu hyvin ja napakasti tuoliin tai sohvaan.

Siirry alkuun