Vera Tarjoiluvaunu, Musta/Puu
87,00€
Sohvapöytä Realyn 120 x 86 cm
513,15€
901-tarjoiluvaunu, Artek
1940,00€
Block pöytä valkoinen
230,00€
Rice Tarjoiluvaunu, Rosekulta, RICE
408,00€
Pyörillä varustettu tarjoilupöytä /hyllystö
86,45€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
On24
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Tarjoiluvaunut

984 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Tarjoiluvaunu tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen ja juhlaan. Jos olet loihtinut keittiössä perheellesi tai ystävillesi upeita herkkuja, ongelmaksi muodostuu usein, millä saat kaiken kannettua olohuoneeseen, jossa nälkäinen seurue jo odottaa. Tarjoiluvaunu on kehitetty avuksi tähän tarpeeseen. Kun ruokailutilat ovat usein erillään keittiöstä, tarjoiluvaunulla saat kuljetettua kerralla ruokapöytään tarvittavat ruoat, astiat ja juomat.

Valitse tarjoiluvaunu, joka vastaa tarpeitasi

Tarjoiluvaunuja löytyy eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Mieti uutta tarjoiluvaunua valitessasi, missä tilanteissa käytät vaunua. Jos tarvitset sitä jokapäiväisessä käytössä, materiaali kannattaa valita sen mukaan ja hankkia mahdollisimman tukeva ja kestävä malli. Jos tarjoiluvaunu tulee lähinnä juhlakäyttöön, voi panostaa näyttävämpään, juhlatilaisuuksiin sopivaan malliin. Tarjoiluvaunun pyöriin tulee myös kiinnittää huomiota: hiljaisimmat pyörät ovat yleensä kumipäällystettyjä ja pienimmät pyörät eivät ehkä ole paras valinta epätasaisille pinnoille, kuten laatoitukselle. Jos asunnossasi on korkeat kynnykset, kannattaa myös varmistua, että tarjoiluvaunun alla on maavaraa tarpeeksi, jotta saat vaunun kulkemaan vaivattomasti huoneesta toiseen. Kaunis tarjoiluvaunu sopii myös sivupöydäksi silloin, kun se ei ole varsinaisessa käytössään tarjoilijan apuna. Myös tarjoiluvaunut voi tilata vaivattomasti netistä suoraan kotiisi.

  • Valitse tarjoiluvaunu käyttötarkoituksen mukaan.
  • Mieti, kuinka tilavan tarjoiluvaunun tarvitset.

Tarjoiluvaunutkin voi tilata vaivatta netistä

Jos harkitset tarjoiluvaunun ostamista, mikset tekisi niin nyt heti? Nettikaupoista vaunun tilaaminen on helppoa. Et tarvitse autoa, vain hetken aikaa valitaksesi itsellesi sopivimman tuotteen. Pääset nauttimaan laajasta valikoimasta istuessasi mukavasti kotisohvallasi. Myös tuotetietojen vertailu on helppoa ja tuotteiden mitat, sekä muut tiedot ovat selkeästi esillä hintatietojen ja kuvien lisäksi. Ostaminen ei voisi enää olla helpompaa. Nettishoppailu on myös turvallista, sillä tuotteen voi palauttaa, mikäli se ei vastannutkaan täysin odotuksia. Varmista vielä tapauskohtaisesti palautus- ja toimitusehdot. Usein toimituksesta kotiovelle veloitetaan erikseen, vaikka toimituskuluja ei muuten perittäisikään.

Siirry alkuun