Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Fredericia
Gubi
HAY
Jotex
Klassik Studio
Lundia
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sohvat

1020 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Sohvat moneen eri tilaan

Hyvälaatuinen sohva on sekä kaunis että mukava istua. Huonekalut.fi-sivultolta voi löytää kattavan valikoiman sohvia moneen eri tilaan ja sisustukseen. Tärkeintä on tietenkin valita sopivan kokoinen sohva. Sohva ei saisi koskaan olla liian suuri tai liian pieni. On myös todella tärkeää, että sohvan tyyli ja väri sopivat koko muun tilan sisustukseen.

Ylellistä ja käytännöllistä

Sohvia on niin ylelliseen kuin käytännölliseen makuun. Upeat L-muotoiset sohvat ovat näyttäviä ja niin ovat myös esimerkiksi nahkasohvat. Jos kotiinsa haluaa kuitenkin enemmän käytännöllisyyttä ja hieman huokeamman hintaisia huonekaluja, kannattaa silloin valita perinteinen kahden tai kolmen hengen istuttava sohva. Jos tilaa on enemmän, voi huoneeseen hommata kaksikin sohvaa. Huonekalut.fi tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia sohvia, joten jokainen löytää taatusti itselleen parhaiten sopivan. Uudenlaisia trendikkäitä sohvia ovat niin sanotut vuodesohvamaiset penkit. Niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi lipaston sijaan, sillä kyseessä on käytännössä tyylikäs penkki, johon voi istua esimerkiksi sitomaan kengännauhojaan. Tutustu siis kattavaan valikoimaan.

  • Osta oikean kokoinen sohva
  • Valitse sisustustyyliin sopiva sohva

Osta sohvat suoraan netistä

Sohvat on helppo ostaa suoraan netistä, sillä tuotteet toimitetaan suoraan kotiin tuotuna. Kaikista tärkeintä on varmistaa, että sohva on varmasti sopivan kokoinen. Älä koskaan osta liian suurta tai liian pientä huonekalua, sillä silloin tilasta ei tule kokonaisen näköinen. Tuotteita voi vertailla kätevästi esimerkiksi värin, koon tai tyylin mukaan. Jos hinta ratkaisee kaiken, voi tuotteita hakea myös tietystä hintaryhmästä. On myös tärkeää vertailla eri jälleenmyyjien toimituskuluja ja -aikoja, sillä niissä on eroja.

Siirry alkuun