Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Perinteiset sohvat

48 tuotetta 1 kaupasta

Sohva on olohuoneen kuningas

Sohva on se huonekalu, joka herättää olohuoneeseen astuvan huomion ensimmäisenä. Tuo massiivinen leposija hallitsee olohuoneen sisustusta, joten sen valinnassa tulee olla tarkkana. Etsi siis juuri sinun tarkoituksiasi vastaava sohva, koska oikein pidettynä kyseinen sohva tulee hallitsemaan olohuoneessasi vuosia, ellei jopa vuosikymmeniä. Massiivisena huonekaluna sohva yleensä määrittää koko sisustuksen suunnan siinä huoneessa, mihin se on sijoitettu, joten estetiikkaan tulee kiinnittää myös huomiota.

Löydä itsellesi sopiva sohva

Perinteiset sohvat on yleensä päällystetty kankaalla tai nahalla. Materiaali on osittain makuasia, mutta kovaan kulutukseen kannattaa hankkia sohva, jonka tyynyjen päälliset on mahdollista pestä. Nahka toki pysyy helposti puhtaana pelkästään pyyhkimällä. Nahkasohva vain pitää muistaa huoltaa niin, että nahka ei pääse kovettumaan. Lisäksi esimerkiksi eläinten kynnet naarmuttavat nahkasohvaa huomattavasti kangassohvaa helpommin. Lapsiperheissä taas puolestaan saattaa syntyä hieman enemmän sotkua, jotka on helpompi saada irti nahasta kuin kankaasta. Mieti sohvaa valitessa tarkkaan myös se, millaiseen tilaan sohva tulee. Nurkkaan saattaa sopia perinteistä suoraa sohvaa paremmin kulmasohva, kun taas suora malli toimii paremmin olohuoneessa tilanjakajana.

  • Mieti pintamateriaali tarkkaan
  • Hanki tilaan sopivan kokoinen sohva

Sohvat kätevästi kotiisi suoraan verkkokaupasta

Perinteiset sohvat ovat suuria esineitä, jotka tulisivat kotiisi muutenkin kotiinkuljetuksella. Miksi siis vaivautua kauppaan, kun voit rauhassa selailla kauppojen valikoimaa kotona? Huonekalut.fi-sivustolla voit selailla useamman kaupan valikoimaa samalla kertaa ja myös suodattaa hakua haluamasi värin ja hintaluokan mukaan. Näin saat nähtäväksesi ne tuotteet, jotka sopivat juuri sinulle. Samalla voit kätevästi vertailla hintoja eri kauppojen välillä. Valittuasi tuotteen tutustu kaupan toimitus- ja palautusehtoihin, sillä näin vältyt mahdollisilta yllätyksiltä ja voit tarvittaessa perua kaupat, mikäli sohva ei vastannutkaan odotuksia.

Siirry alkuun