Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Sohvasängyt

36 tuotetta 1 kaupasta

Käykö sinulla usein vieraita? Lapsenlapsia yökylässä? Sukulaisia kaukomailta? Majoitatko heidät epämukavasti olohuoneesi kylmälle lattialle? Eikö olisi jo aika hankkia helppo ja mukava ratkaisu vieraidesi majoittamiseen? Jos kotoasi puuttuu sohvasänky, nyt sinun on korkea aika harkita sellaisen hankkimista. Sohvasänky on kätevä huonekalu ja varma ratkaisu vieraidesi majoittamiseen, ja vieraasi takuulla kiittävät sinua.

Kätevä sohvasänky

Jos mietit kätevää ratkaisua vieraidesi majoittamiseen, panostus sohvasänkyyn varmasti kannattaa. Sohvasänky on kätevä sijoittaa olohuoneeseesi siinä missä mikä tahansa sohva ja voit valita sen sisustukseesi sopivaksi. Sohvasänky säästää tilaa, koska se on helppo avata ja sulkea tarvittaessa. Netissä on helppo selailla eri vaihtoehtoja ja ostopäätöstä tehdessäsi sinun kannattaa miettiä tarkoin mitä odotat tuotteelta ja perehtyä sen ominaisuuksiin huolella. Asiantuntevasta verkkokaupasta löydä tuotteiden tarkat tuoteselosteet, joista voit tarkistaa oleellisimmat, kuten sohvasängyn materiaalin, vuodekoon ja vuodemekanismin; taittuuko sohva vuoteeksi vai onko vuodeosa kenties ulosvedettävä. Sohvasänkyä valitessasi mieti, mikä koko, materiaali tai vuodemekanismi sopii olohuoneeseesi parhaiten.

  • Kätevä sohvasänky
  • Sohvasängyn vuodemekanismi

Sohvasängyn ostaminen netistä

Huonekaluja on nykyään vaivaton ostaa netistä. Tuotteita on saatavilla niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisiltakin valmistajilta ja valikoimia on helppo selailla eri verkkokauppojen sivuilla. Ennen ostopäätöksen tekemistä on kuitenkin syytä vertailla eri kauppojen tarjontaa ja ehtoja. Tuoteseloste kannattaa aina lukea huolellisesti läpi ja kiinnittää huomiota myös maksu- ja toimitusvaihtoehtoihin. Ostopäätökseesi saattaa vaikuttaa nopea toimitusaika tai tuotteen toimitustapa, riippuen haluatko itse noutaa ja kasata tuotteen vai tilaatko sen mieluummin suoraan kotiovellesi ja valmiiksi kasattuna.

Siirry alkuun