Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Design Of
Gubi
HAY
Jotex
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Sohvapöydät

628 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Sohvapöytä on sohvan ohella tärkein olohuoneen kaluste. Ilman sohvapöytää olohuone ei yksinkertaisesti ole täydellinen. Sohvalla rentoutuminen on tärkeää, ja se onnistuu, kun käden ulottuvilla on sohvapöytä, Siihen on helppo asettaa tärkeät tavarat, kuten vaikkapa television kaukosäädin tai pop corn -kulho koko perheen elokuvailtaa varten. Netistä löydät helposti sopivan sohvapöydän olohuoneeseen.

Valitse olohuoneeseesi sopiva sohvapöytä

Sohvapöydän valitseminen on tarkkaa puuhaa, sillä sen täytyy sopiva saumattomasti yhteen sohvan ja olohuoneen muun sisustuksen kanssa. Pohdi ensin olohuoneen tilaa. Minkä kokoinen sohvapöytä huoneeseen mahtuu? On tärkeää, että pöydän ympärille jää kulkutilaa. Entä mihin kohtaan haluat sijoittaa pöydän, sohvan eteen tai sivulle? Pohdi erilaisia tilaratkaisuja ja pöydän kokoa. Saatavilla on myös malleja, jotka sopivat erityisen hyvin sohvien kulmaan. Tutustu netistä erilaisiin malleihin. Tutki pöytien materiaaleja. Mieti, tarvitsetko säilytystilaa. Saatavilla on malleja, joissa on enemmän laatikkotilaa. Tärkeä tekijä on tietysti pöydän ulkonäkö. Onko kotisi yksinkertaisen ja suoraviivaisen esteettinen? Miellyttääkö retrohenkisyys enemmän? Nettikaupasta löydät omaan kotiisi sopivimman ratkaisun vaivattomasti.

  • Mieti sohvapöydän koko.
  • Vertaile mittoja omaan olohuoneeseesi.

Netistä nopeasti sohvapöytä olohuoneeseen

Nettishoppailu on nopeaa. Voit tutustua rauhassa valikoimaan silloin, kun sinulla on vapaata aikaa. Näet kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot sekä ajan tasalla olevat hinnat. Eri malleihin tutustumalla oma näkemys kirkastuu nopeasti, ja oman suosikin valinta on helppoa. Hintojen vertailu on samoin nopeaa, sillä sinun ei tarvitse mennä fyysisesti kaupasta toiseen, vaan muutamalla klikkauksella näet, mikä on kukkarollesi sopivin hinta. Muista vertailla valitsemasi tuotteen mittoja oman olohuoneesi mittoihin. Muista tarkistaa lisäksi, että tuleeko tuote osissa vai valmiiksi koottuna. Myös palautusehdot kannattaa tarkistaa etukäteen.

Siirry alkuun