Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Sijauspatjat

4 tuotetta 1 kaupasta

Osta sijauspatja edullisesti verkosta

Huonekalut.fi tarjoaa erilaisia sijauspatjoja jokaiseen kotiin. Verkossa voit tarkastella ja valita mieleisesi tuotteen silloin, kun sinulle se parhaiten sopii. Älylaitteen avulla kirjaudut valitsemaasi verkkokauppaan missä ja milloin tahansa. Tuotteen koon saat selville klikkaamalla valitsemasi tuotteen kuvaa, ja samalla voit valita myös mieleisesi värin monesta eri vaihtoehdosta. Sijauspatjat ovat aina valmistettu kuluttajaystävällisistä materiaaleista.

Verkosta löydät tarvittaessa myös erikoismittaisia sijauspatjoja

Sijauspatjat ovat jokaisen vuoteen tärkeä tuote miellyttävän levon tarjoamiseen. Sijauspatjat ovat nykyään usein allergiatestattuja, jolloin ne sopivat herkälle iholle antamatta minkäänlaisia allergiaoireita. Moderneissa sijauspatjoissa on nykyään mukana erittäin kätevä ominaisuus, eli niin sanottu talvi- ja kesäpuoli. Talvipuoli on yleisesti villaa ja kesäpuoli puuvillaa, joten kysymyksessä on todella loistava tuote. Sijauspatjalla on monta tehtävää. Tuotteen avulla pidennät kätevästi patjan käyttöikää, lisäksi se helpottaa petaamista ja suojaa patjaa likaantumiselta. Netistä ostat kätevästi tuotteet rekisteröitymällä ja kirjautumalla haluamaasi verkkokauppaan. Vertailet hintoja, patjojen ominaisuuksia ja materiaaleja sekä valitset mieleisesi tuotteen. Tuotetta maksaessasi valitset kätevästi maksu- ja toimitustavan, jonka jälkeen sinulle lähetetään tilausvahvistus hankkimastasi tuotteesta.

  • Sijauspatja toimitetaan kotiisi muutamassa arkipäivässä
  • Sijauspatja suojaa ja antaa mukavuutta

Verkossa ostat ilman ruuhkia ja jonoja

Sijauspatjat tekevät keholle hyvää, sillä netistä voi tilata optimaalisesti kehoa tukevan tuotteen. Nykyaikainen sijauspatja on rentouttava ja mukava antaen käyttäjälleen virkistävän unen. Sijauspatja voi myös reagoida välittömästi kehon lämpötilaan, jolloin se takaa samalla selkärangalle oikean asennon mukautumalla heti täydellisesti kehon muotoihin. Sijauspatja sopii erittäin hyvin myös henkilöille, jotka ovat päivittäin sängyssä pitkiä aikoja. Nykyaikainen sijauspatja osaa parhaimmillaan jakautua aina tasaisesti kehon painoon, jonka lisäksi se voi olla myös antiallerginen tai antistaattinen.

Siirry alkuun