Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hobby Hall
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sermit ja tilanjakajat

7 tuotetta 2 kaupasta

Sermit ja tilanjakajat palvelevat erilaisia käyttötarkoituksia. Niiden avulla saat jaettua suuremman tilan kahteen tai useampaan osaan. Tällaisen ratkaisun ansiosta et esimerkiksi tarvitse erillistä huonetta vaihtaessasi vaatteita muiden seurassa, sillä voit vaihtaa ne sermin takana suojassa kaikilta katseilta. Näin saat myös eroteltua esimerkiksi olohuoneesta pienen tilan työskentelyä ja lukemista varten, kun muut voivat rauhassa katsella televisiota samassa tilassa.

Sermi luo tunnelmaa

Sermit ja tilanjakajat ovat tyylikäs sisustuselementti, sillä niiden suunnittelussa on usein kiinnitetty huomiota erityisesti esteettisiin ominaisuuksiin. Onhan kyseessä tavallaan pieni seinä, joten sen ulkonäkö on olennaisessa osassa. Sermit luovat tietynlaista eleganttia tunnelmaa, mikä johtunee siitä, että niitä nähdään usein esimerkiksi elokuvissa aatelisten tai näyttelijöiden käytössä. Sermit eivät kuulu kuitenkaan pelkästään historiaan, vaan niillä on tärkeä paikka myös modernissa sisustuksessa. Tärkein ominaisuus, johon tulee kiinnittää huomiota, on huoneen ja erotettavan tilan koko. Liian pieni sermi ei anna tarpeeksi näkösuojaa, kun taas liian suuri luo esteen kulkemiselle. Isoon tilaan saatetaan tarvita useampi tilanjakaja.

  • Mittaa jaettava tila huolellisesti
  • Valitse sisustukseen sopiva materiaali

Sermit ja tilanjakajat kätevästi kotiisi

Sermit ja tilanjakajat on nykyisin helppo hankkia verkkokaupoista. Osa verkkokaupoista tarjoaa myös kätevää kotiinkuljetusta jopa ilman erillistä lisämaksua. Huonekalut.fi tekee tästä entistä helpompaa, sillä sivustolta löydät useamman luotettavan verkkokaupan valikoiman, joiden tuotteita voit sitten vertailla keskenään. Voit selailla tuotteita helposti esimerkiksi etsimällä niitä värin tai budjettisi mukaisen hintahaarukan perusteella. Valittuasi haluamasi tuotteen on hintavertailun aika. Ota huomioon, että mahdolliset toimituskulut nostavat tuotteen hintaa. Osa kaupoista tarjoaa ilmaisen toimituksen tietyn summan ylittäville ostoksille, joten toimitus- ja palautusehdot on syytä lukea huolellisesti. Myös toimitusajat ovat kauppakohtaisia, mikä on hyvä huomioida erityisesti silloin, jos tuotteen saamisella on kiire.

Siirry alkuun