Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Gubi
HAY
Jotex
Lundia
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Skagerak
Woud
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Senkit ja lipastot

258 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Senkit ja lipastot ovat eteisen, makuuhuoneen tai miksei olohuoneenkin oivallinen säilytyshuonekalu. Niillä saat säilytystilaa, ja toisaalta voit hyödyntää myös huonekalun päällystason. Makuuhuoneeseen sijoitettu lipasto täydentää vaatekaappiasi ja ylälaatikoihin on kätevä sijoittaa vaikkapa nopeasti tarvittavat vaatteet kuten sukat ja asusteet. Alalaatikoihin moni sijoittaa liinavaatteet. Olohuoneessa senkki tarjoaa säilytystilan ohella myös laskutilaa. Sijoita sen päälle vaikka kaunis kynttiläasetelma tai sipsikulho elokuvailtaa varten.

Kuinka valita sopiva lipasto?

Suunnittele ensin, mihin tilaan aiot senkin tai lipaston sijoittaa. Mieti kotisi yleistä tyyliä ja valitun huoneen tunnelmaa. Puhutteleeko sinua pelkistetty, virtaviivainen ulkonäkö vai oletko romanttisemman rustiikin ystävä? Pohdi kotisi tilaa. Netistä on helppo tutkia lipastojen ja senkkien kokovaihtoehtoja sekä ulkonäköä, materiaaleja ja värejä. Valkoinen on helppo ja suosittu väri, samoin kuin puun sävyt, mutta tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Pohdi myös, mitä tavaroita, esineitä tai vaatteita haluat säilyttää lipastossa. Tarvitsetko isoja vetolaatikoita vai kaipaatko apua pikkutavaroiden säilytykseen? Senkin ja lipaston täytyy vastata käyttötarpeitasi, joten tutustu netin tarjontaan rauhassa, jotta mielipiteesi varmistuu.

  • Mihin huoneeseen haluat huonekalun sijoittaa?
  • Tutustu netin valikoimaan.
  • Vertaile tuotteita ja hintoja.
  • Tarkista tuotteet mitat.

Senkit ja lipastot helposti netistä

Netistä ostaminen on vaivatonta. Voit tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit käyttää aikaa juuri niin paljon kuin sinulla sitä on. Valikoimaan kannattaa tutustua rauhassa, jotta oma mielipide selkiytyy. Hintojen vertailu netissä on näppärää. Sinun ei tarvitse kiertää huonekaluliikkeitä vaan muutamalla klikkauksella voit vertailla tuotteiden hintoja. Tuotteiden valokuvista näet, millainen huonekalu on, ja kaikki tärkeät tiedot on saatavilla myös. Erityisen tärkeää on tarkistaa huonekalun mitat, jotta se varmasti mahtuu kotiisi.

Siirry alkuun