Huonekalut netistä

Seinätuolit säästävät tilaa tinkimättä mukavuudesta

Seinätuolit lisäävät näppärästi istumapaikkoja sinne, jossa normaalit tuolit ovat epäkäytännöllisiä. Nämä tuolit on helppo laskea alas tarvittaessa ja aivan yhtä helppo nostaa ylös silloin, kun ne eivät ole käytössä. Seinätuoli on näppärä ratkaisu esimerkiksi pienikokoiseen eteiseen, jossa tuoli helpottaa kenkien jalkaan laittamista huomattavasti ja siirtyy sen jälkeen kätevästi sivuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Seinätuolit säästävät tilaa

Seinätuolit vaativat nimensä mukaisesti seinän, johon ne kiinnitetään, joten tuolin leveys tulee valita käytettävissä olevan seinätilan mukaan. Mitat on helppo tarkistaa tuotekuvauksesta ja leveyden lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös istumaosan kokoon. Kun olet ottanut selvää siitä, minkä kokoinen tuolin tulisi olla, on aika valita sen materiaali. Puu on tyylikäs ja kestävä klassikko, kun taas futuristisempi sisustus saattaa vaatia hieman kiiltävämpää pintaa. Pesutiloihin kannattaa valita seinätuoli, jonka istuinosa ei ole yhtenäinen, vaan esimerkiksi ruudukko. Seinätuoleihin on saatavilla myös erityisiä päällisiä, jotka on valmistettu esimerkiksi nahasta. Niiden avulla saat tuoliisi vielä ripauksen ylimääräistä luksusta.

  • Tarkista tuotteen mitat
  • Valitse itsellesi sopivin materiaali

Seinätuolit kätevästi kotiisi verkosta - katso halvin hinta

Seinätuolit on nykyisin helppo tilata kotiovelle verkosta. Huonekalut.fi tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia tuotteita useista eri verkkokaupoista, joten voit vertailla hintoja helposti ja löydät nopeasti halvimman hinnan. Löydettyäsi oikean tuotteen ja verkkokaupan, tutustu kyseisen kaupan toimitus- ja palautusehtoihin. Joissain kaupoissa ei ole toimituskuluja, kun taas osassa ilmainen toimitus vaatii tietyn summan käyttämistä ostoksiin samalla kertaa. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ostoskoriisi, suuntaa kassalle viimeistelemään tilauksesi. Annettuasi tietosi, valittuasi sopivan maksutavan ja viimeisteltyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen postiisi. Tämän jälkeen voit jäädä hyvillä mielin odottelemaan pakettiasi.

Siirry alkuun