Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Sängyn koko
X
90 x 200
160 x 200
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
HAY
Jotex
Lundia
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sänky

71 tuotetta 2 kaupasta

Sänky on yksi tärkeimmistä huonekaluista

Suosituksen mukaan nukkuessasi vietät sängyssä keskimäärin kolmanneksen vuorokaudesta, joten sen valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Oikeanlainen sänky tuo makuuhuoneeseen tyyliä ja kiidättää sinut höyhensaarille mukavan patjan avustuksella. Tilaat sitten yksittäistä sängyn runkoa tai pelkän patjan, tee valintasi huolellisesti, sillä mikään ei ole tässä maailmassa arvokkaampaa kuin hyvät yöunet. Hanki siis makuuhuoneeseesi vain parasta laatua.

Oikeanlaisen sängyn valinta

Sängyt tulevat luoksemme monessa eri koossa ja muodossa, joten valinta voi tuntua vaikealta. Valmiissa sänkypaketissa saat niin rungon, patjan kuin sijauspatjankin samalla kertaa. Miinuksena näissä on yleensä se, että yksittäisten osien vaihtaminen saattaa olla hankalaa. Mikäli taas ostat pelkän sängyn rungon, joudut etsimään itse siihen sopivat patjat ja sijauspatjat, mutta pystyt tällöin vaikuttamaan paljon enemmän yksittäisten osien laatuun ja ulkonäköön. Voit halutessasi rakentaa itsellesi vaikka kunnon prinsessasängyn kauniine katoksineen! Kiinnitä valinnassasi huomiota materiaaleihin ja valitse ne, mitkä sopivat itsellesi parhaiten. Valitse myös riittävän leveä sänky varmistaaksesi, että sinulla on varmasti riittävästi tilaa mukavia yöunia varten.

  • Valitse sopivan kokoinen sänky
  • Mieti materiaalivalinnat huolella

Sängyt kätevästi suoraan kotiisi - tilaa kotiinkuljetuksella

Sängyt ja patjat tulevat normaalistikin kotiisi kuljetettuina, joten miksi vaivautua kauppaan asti, kun voit valita tuotteen kätevästi kotona? Huonekalut.fi tarjoaa sinulle runsaan valikoiman erilaisia sänkyjä ja patjoja, joista löydät varmasti myös itsellesi mieleiset valinnat ja samalla vertaat kätevästi tuotteiden hintoja. Poikkeuksetta kaikki sänkyjä myyvät verkkokaupat tarjoavat myös kotiinkuljetuksen toimitustavaksi. Sopivan verkkokaupan valittuasi tutustu huolella tuotteiden toimitus- ja palautusehtoihin välttyäksesi yllätyksiltä. Kun olet valinnut itsellesi sopivat tuotteet, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin suunnata kassalle. Tehtyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja voit jäädä rauhassa odottelemaan pakettiasi.

Siirry alkuun