Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
HAY
Jotex
Lundia
Nordform
Woodnotes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sängyt

675 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Hyvä sänky takaa hyvät unet

Sänky on yksi kaikkein tärkeimmistä huonekaluista. Ihminen viettää suuren osan elämästään nukkuen, joten sänkyyn kannattaa todella panostaa. Laadukas sänky antaa mukavat unet, mutta on sen lisäksi myös terveystekijä. Nimittäin silloin, kun sänky ja patja ovat juuri itselle sopivia, ei tarvitse kärsiä terveysvaikutuksista. Tee valinta siis huolellisesti ja voi samalla paremmin.

Sänkyjä on moneen lähtöön

Sänkyjä ja patjoja on nykyään monessa eri koossa ja kovuusasteessa. Toiset rakastavat nukkua upottavan pehmeissä, leveissä sängyissä. Toisille taas riittää, että sängyssä on hieman kovempi patja, eikä sängyn välttämättä tarvitse edes olla niin suuri. Huonekalut.fi on sivusto, jolta löytyy kattavasti monien eri jälleenmyyjien tuotteita. Valittavana on normaaleja sänkyjä, jenkkisänkyjä kuin sängyn ja patjan sisältäviä paketteja. Sänkyjä voi hakea kätevästi hakutoiminnon avulla. On siis mahdollista esimerkiksi rajata hakua vastaamaan tietyn hintaryhmän tuotteita. Jos makuuhuoneeseen haluaa hieman luksusta ja tyttömäisyyttä, kannattaa silloin ostaa upea katossänky. Se kerää taatusti katseita kaikilta kotonasi vierailevilta.

  • Osta oikean kokoinen sänky
  • Voit ostaa myös patjan samalla

Sängyt kotiisi ostat suoraan netistä

Voit siis ostaa niin sängyt kuin patjatkin suoraan netistä. Tämä helpottaa päätöksen tekoa huomattavasti, sillä netissä on helpompi vertailla tuotteita. Huonekalut.fi tarjoaa kattavan valikoiman eri tuotteita, joiden joukosta jokainen löytää taatusti itselleen mieluisimman. Voit myös vertailla samanlaisia sänkyjä kätevästi ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksen. Huomioi kuitenkin, että myös jälleenmyyjien kohdalla on suuriakin eroja. Niin toimituskulut kuin toimitusajatkin vaihtelevat. Joskus ylimääräiset kulut voivat tuoda lisähintaa tuotteelle, joten tee vertailua, äläkä maksa turhasta.

Siirry alkuun