Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Woodnotes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Sängynpäädyt

276 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Makuuhuoneen kiistatta tärkein huonekalu on sänky. Sänky koostuu useista eri osista: runko, patjat ja pääty. Kaksi ensimmäistä ovat sisustuksen kannalta usein huomaamattomia, jääväthän ne vuodevaatteiden alle piiloon. Sen sijaan sängynpäädyllä voimme leikitellä sisustuksessa ja viimeistellä makuuhuoneen ilmeen. Päätyjä on saatavilla lukemattomissa eri malleissa ja materiaaleissa. Mikä tyyli sinua miellyttää eniten?

Valitse itsellesi sopiva sängynpääty

Sängynpääty ei ole ainoastaan sisustuselementti; se myös suojaa sängyn takana olevaa seinää. Päätyjä on saatavilla hyvin yksinkertaisina malleina, kuten myös erilaisia säilytysratkaisuja yhdistelevinä malleina. Pienehköön makuuhuoneeseen oiva ratkaisu on pääty, jonka alle on sijoitettu laatikostoja tuomaan lisää säilytystilaa. Persoonallinen sisustaja hankkii leveän sängynpäädyn, joka voi toimittaa myös yöpöydän virkaa. Innokkaalle lukijalle sängynpääty toimii mukavana selkänojana illalla kirjaa lehteillessä - ota huomioon päädyn korkeus. Millainen on makuuhuoneesi värimaailma? Hyvin valitulla sängynpäädyllä täydennät sisustustasi ja luot mukavuutta ja käytännöllisyyttä makuuhuoneeseesi. Kaipaatko uusia sisustusideoita? Netistä löydät useiden, kauniiden päätyvaihtoehtojen lisäksi paljon vinkkejä kodin sisustukseen.

  • Tarkista sängyn mitat
  • Mieti makuuhuoneen tyyliä
  • Mieti, tarvitsetko myös säilytystilaa

Huonekalut netistä - kuinka valita sängynpääty?

Netistä löydät lukemattomia eri vaihtoehtoja makuuhuoneeseesi. Verkossa selailu on helppoa ja saat nopeasti selkeän kuvan tarjonnasta. Onko sinulla erityisiä materiaalitoiveita? Tuotekuvauksista voit tarkistaa tuotteen valmistuksessa käytetyn materiaalin. Avaamalla sinua kiinnostavan tuotteen kännykän tai tabletin selaimelta, voit ottaa sen mukaasi makuuhuoneeseesi ja verrata väriä jo olemassa oleviin huonekaluihin. Tarkista tuotekuvauksesta sängynpäädyn leveys- ja korkeusmitat. Varmista, että ne sopivat sänkysi mittoihin. Lisätiedusteluja varten ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijat vastaavat mielellään kysymyksiin, jotka sinua mietityttävät liittyen niin tuotteisiin kuin tilausehtoihinkin.

Siirry alkuun