Huonekalut netistä

Eri kokoiset sängynjalat verkosta

Makuuhuone on tärkeimpiä huoneita, sillä sieltä päivä alkaa ja sinne se päättyy. Sänky on makuuhuoneen tärkein huonekalu ja laadukkaat sängynjalat antavat sille viimeisen silauksen. Yhdistelemällä erilaisia runkoja ja jalkoja voit luoda uuden ilmeen makuuhuoneeseen. Tarkista verkon parhaat jalat tältä sivustolta. Tämä kampanja on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat uudistaa makuuhuoneensa ilmettä. Luo viimeistelty ilme upeilla sängynjaloilla. Jokainen

Sängynjalat kaikenlaisiin runkoihin

Ennen lopullista tilauspäätöstä tehdessä kannattaa tarkistaa, minkä kokoiset sängynjalat sopivat sänkyysi. Lisäksi kannattaa huomioon, että sängynjalat ovat sopivan jykevät, mikäli sängyllä nukkuu useampi kuin yksi ihminen. Liian heikoilla sängynjaloilla oleva sänky heiluu ikävästi, mikäli unikaveri kääntää kylkeään. Tällä on suora vaikutus unen laatuun. Sängynjaloilla voi myös säätää sängyn korkeutta, joten paksuuden lisäksi kannattaa ottaa huomioon jalkojen pituus. Mikäli nykyinen sänky tuntuu olevan liian matalalla, voit mitata nykyiset jalat ja ostaa hieman pidemmät. Tyyli on tietysti tärkeä tekijä, joten valitse valkoisista, mustista tai teräksen värisistä jaloista itsellesi sopivan. Verkon laajasta valikoimasta löytää varmasti myös persoonallisempia värejä, mikäli etsit jotain omaperäisempää.

  • Kiinnitä huomiota sängynjalan paksuuteen
  • Kiinnitä huomiota sängynjalan korkeuteen

Eri kokoiset sängynjalat netistä

Tilaa itsellesi sängynjalat nopeasti ja edullisesti verkosta. Kotonasi voit mittailla ja vertailla rauhassa erilaisia vaihtoehtoja. Samalla säästät aikaa ja hermoja, kun sinun ei tarvitse taistella elintilasta ruuhkaisessa kauppakeskuksessa. Laadukkaiden ja tyylikkäiden sängynjalkojen avulla voit nukkua yösi rauhassa. Sopivasti mitoitetut jalat tekevät sängystä jykevän, eikä sinun tarvitse herätä keskellä yötä, mikäli kumppanisi vaihtaa kylkeään. Monenlaisista väri- ja muotoratkaisuista voit valita itsellesi juuri sinun makuuhuoneeseen sopivat jalat. Mikäli olet hankkimassa sängynjalkoja uuteen makuuhuoneeseen tai olet päivittämässä vanhaa sänkyäsi, tilaa ne jo tänään!

Siirry alkuun