Huonekalut netistä

Säkkituolit

14 tuotetta 1 kaupasta

Parasta lastenhuoneen sisustamisessa on mahdollisuus pieneen leikittelyyn. Pienten ihmisten makuuhuoneisiin voi hankkia vähän mielenkiintoisempia huonekaluja kuin perinteisiä tuoleja ja jakkaroita. Miksi et siis ostaisi lastenhuoneeseen mukavia säkkituoleja, mielikuvituksellisia kattoon kiinnitettäviä tai vapaana seisovia riipputuoleja tai molempia? Lapsista on hauska käyttää näitä, ja omintakeiset istuimet ovat myös huoneessa vierailevien aikuisten mieleen.

Säkkituoli vai riipputuoli?

Sopiiko sinun lapsesi huoneeseen sitten paremmin säkkituoli vai riipputuoli? Tärkeintä on huomioida se pinta-ala, jonka huonekalulle voi luovuttaa. Säkkituoli vei yleensä vähemmän tilaa kuin pieninkään riipputuoli. Lisäksi säkkituolin ominaisuuksiin kuuluu muotoiltavuus, jolloin sitä on tarvittaessa helppo säilyttää pienessä tilassa. Säkkituoli sopii siis myös vieraille annettavaksi ylimääräiseksi istuimeksi. Jos taas haluat riippukeinun, on päätettävä, hankitaanko kattoon kiinnitettävä vai oman tukijalkansa varassa seisova malli. Kaikkiin asuntoihin ei saa esimerkiksi tehdä reikiä kattoon, esimerkiksi vuokrasuhteessa ollessa. Vapaana seisovaa riippukeinua hankkiessa kannattaa etsiä mieluummin sopusuhtaista kuin isoa mallia, jotta keinu tukijalalla mahtuisi hyviin lastenhuoneeseen.

  • Selvitä lastenhuoneen koko ja mitat.
  • Haluatko mieluummin säkkituolin vai riippukeinun?
  • Valitse riippukeinuksi jalallinen tai kattomalli.

Säkkituolit ja riippukeinut ostat kätevimmin verkkokaupasta

Säkkituoleja ja riippukeinuja ei tavallisessa huonekaluliikkeessä ole yleensä saatavilla kovin montaa erilaista mallia. Siksi näistä huonekaluista kiinnostuneen onni potkaisee tavallisesti verkkokaupassa. Nettikaupan varastotila ei ole samalla tavalla kortilla kuin kivijalkakaupoissa. Lisäksi ahkerasti surffaillen pystyy käymään vaikka usean kaupan valikoimat läpi samassa illassa. Kun ostat lasten istuimia netistä, kiinnitä erityistä huomiota tuotteiden mittoihin. Onko tuolien mitat ilmoitettu, ja ovatko ne aikuisen kokoa vai lapsen kokoon skaalattuja? Mitat auttavat myös arvioimaan tuotteen soveltuvuutta oman kodin lastenhuoneeseen.

Siirry alkuun