Vitra Uten.Silo II, musta
299,00€
Normann Copenhagen Kabino kaappi laatikoilla, valkoinen
1005,00€
By Lassen Frame 28 laatikko ovella, mustaksi petsattu saarni
253,00€
Domo vaateripustin M, musta |1|
149,00€
Verso Design Tikas tikapuut, musta
199,00€
Vaatekaappi liukuovilla BETA |1|
439,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
On24
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Säilytyskalusteet

820 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Tänä päivänä arjessa tarvitaan niin paljon erilaisia tavaroita ja vaatteita, että niiden järjesteleminen saattaa olla hankalaa. Koti täyttyy yksittäisistä tavaroista, jotka tuntuvat pyörivän joka puolella etsimässä omaa paikkaansa. Meille kaikille tutun kaaoksen hallintaa auttavat toimivat säilytyskalusteet. Joissain huoneissa, kuten eteisessä ja keittiössä, on jo valmiiksi säilytystilaa, mutta joskus tarvitaan huonekalu, joka on erityisesti suunniteltu säilytykseen.

Kaaos kuriin säilytyskalusteilla

Kun koti täyttyy ylimääräisistä tavaroista, on aika pohtia kodin säilytysratkaisuja. Erilaisilla säilytyskalusteilla, kuten kaapeilla, laatikoilla ja koreilla helpotat kaaosta. Kun jokaisella tavaralla ja vaatteella on oma paikkansa, aikaa säästyy etsimiseltä ja voit keskittyä arjesta nauttimiseen. Pohdi aluksi, mihin ongelmaan haet ratkaisua. Tarvitsetko talvivaatteille oman paikan vai onko kyse lasten leluista? Säilytettävän tavaran koko on ensimmäinen asia, jota sinun täytyy miettiä. Sitten pohdi, mihin huoneeseen ja millaiseen tilaan haluat säilytyskalusteen sijoittaa. Katsele netistä erilaisia ratkaisuja ja mieti rauhassa, mikä ratkaisisi juuri sinun ongelmasi. Huomioi kalusteiden mitat ja oman kotisi tilat. Säilytyskalusteet eivät ole pelkästään säilytystä varten, vaan ne ovat ihana tapa vaikuttaa koko kodin ilmeeseen. Siksi kannattaakin valita säilytyskalusteet, jotka miellyttävät sinua tyyliltään, väreiltään ja materiaaleiltaan.

  • Minkä tavaran säilyttäminen on ongelma?
  • Vertaa säilytyskalusteen mittoja omiin tiloihisi.

Verkosta kätevä apu säilytysongelmiin

Verkkokaupoista löydät monenlaisia säilytysratkaisuja helpottamaan kodin arkea. Oikean ratkaisun löytämiseen kannattaa käyttää aikaa ja kärsivällisyyttä. Mieti oma tarpeesi: tarvitsetko tilaa isojen tavaroiden säilytykseen vai onko kyse pienistä tavaroista? Sitten tutustu eri valmistajien tuotteisiin ja vertaile hintoja. Kun olet löytänyt tarvitsemasi tuotteet, tarkista niiden mitat. Mittaa myös kalusteen sijoituspaikka omasta kodistasi. Kalusteista pitäisi löytyä korkeus-, syvyys- ja pituusmitat. Jos tiedot ovat puutteellisia, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos tilaamasi tuotteet eivät sovikaan kotiisi, voit ne palauttaa tietyn ajan sisällä.

Siirry alkuun