Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Ferm Living
Gubi
HAY
House Doctor
Jotex
Kartell
Kids Concept
Lundia
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Room Copenhagen
Skagerak
String Furniture
Swedese
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Säilytys

2328 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Nykyaikana kodeissa tarvitaan niin paljon erilaisia tavaroita ja tarvikkeita, että kaikesta perässä pysyminen voi käydä hankalaksi. Kukapa ei olisi joutunut joskus etsimään sitä tiettyä kauhaa keittiöstä tai hansikasparin toista puolikasta? Jotkut huonekalut, kuten lipastot ja kaapit, tarjoavat itsessään säilytystilaa, mutta aina se ei riitä kodin kaikkiin tarpeisiin. Toimivilla säilytysratkaisuilla saadaan olemassaolevasta tilasta kaikki irti.

Vinkki sisustusratkaisuiden valintaan - oikeat ratkaisut oikeisiin tiloihin

Oikeiden säilytysratkaisujen valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa, sillä vaihtoehtoja on hyvin monenlaisia ja uusia innovaatioita kehitetään koko ajan. Enää ei siis tarvitse tyytyä hatariin muovisiin koreihin joka huoneessa ja kaapissa, ellei käyttötarkoitus vaadi juuri sellaisia. Keittiön vetolaatikot tarvitsevat aivan erilaisia säilytysratkaisuja kuin talvivaatteiden säilytys. Kun tiedät, mitä haluat, on aika ottaa mittanauha käteen. Verkkokaupasta ostaessa on erityisen helppoa saada tuotteiden tarkat mitat ja verrata niitä sitten omiin tiloihisi ja säilytettaviin tavaroihin. Kiinteät säilytystilat, kuten seinään ruuvattavat hyllyt, sisältävät yleensä tarvittavat ruuvit ja muut kiinnitysvälineet. Sinun tehtäväksesi jää tarkistaa, että seinä tai muu sijoituspaikka on oikeanlainen.

  • Selvitä oma säilytysratkaisujen tarpeesi.
  • Vertaa tuotteiden mittoja omiin tiloihisi.
  • Selvitä, tarvitseeko säilytysratkaisuja kiinnittää mihinkään.
  • Valitse juuri teille sopivat ratkaisut.

Säilytysratkaisut vaivattomasti netistä

Verkkokaupoista löytyy monenlaisia säilytysratkaisuja helpottamaan kodin arkea. Niiden etsimiseen kannattaa käyttää aikaa ja kärsivällisyyttä. Voit löytää hakemasi erillisestä säilytys-osiosta, mutta esimerkiksi erilaiset elintarvikkeiden säilytysrasiat saattavat olla muiden keittiötarvikkeiden joukossa. Älä siis luovuta, vaikket heti löydä haluamaasi, vaan kokeile myös hakutoimintoa. Kun olet löytänyt tarvitsemasi tuotteet, tarkista niiden tiedoista niiden mitat. Laatikoista ja muista vastaavista säilytysratkaisuista pitäisi löytyä korkeus-, syvyys- ja pituusmitat. Jos niitä ei ole näkyvillä, kannattaa reippaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Sitten, jos tilaamasi tuotteet eivät sovikaan kotiisi, voit ne palauttaa tietyn ajan sisällä.

Siirry alkuun