Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Pöydän koko
X
100
120
140
160
180
200
220
240
250
260
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Eero Aarnio
Fredericia
Gubi
HAY
Jotex
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Petite Friture
Skagerak
Swedese
Verpan
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Ruokapöydät

826 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Ruokapöytä on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Se tuo perheen ja ystävät yhteen maittavien aterioiden äärelle, jakamaan arjen tärkeät pienet hetket ja juhlistamaan merkkipäiviä. Pöytä sitoo yhteen ruokailutilan sisustuksen, oli se sitten pieneen tilaan sopiva tai suuremmalle joukolle tarkoitettu. Tyylikäs ja käytännöllinen ruokapöytä on pitkäikäinen sijoitus kodin viihtyvyyteen. Monipuolisesta valikoimasta löytyy pöytä jokaiseen kotiin!

Kiireisen arjen keskellä yhteinen ateria kokoaa perheen yhteen. Olkoon kyseessä sitten aamiainen, lounas tai illallinen, oikein valitun ruokapöydän ääreen on mukava kokoontua. Ruokapöytä onkin keittiön tai ruokailutilan keskeinen huonekalu, jonka ääreen kokoonnutaan ruokailun lisäksi vaikka vaihtamaan kuulumiset. Joskus perheen koululaiset tekevät pöydän ääressä kotiläksyjä tai tilaa tarvitaan kodin toimistohommiin. Ja arkisten askareiden lisäksi pöytä palvelee tietysti myös kodin juhlahetkissä.

Ohjeet ruokapöydän valintaan - löydä ruokapöytä ainutkertaiseen kotiin

Miten valita juuri oikea ruokapöytä? Tärkeintä on huomioida käytännöllisyys ja sisustustyyli. Millainen ruokailutila on kyseessä, ja kuinka monta ruokailijaa pöydän ääressä tulee istumaan? Esimerkiksi pieni ruokapöytä keittiössä nopeuttaa aamupalan syömistä, mutta iso perhe vaatii tarpeeksi istumapaikkoja jokaiselle - unohtamatta mahdollisia vieraita. Suurelle perheelle sopiikin hyvin ruokapöytä, johon kuuluu jatkopala. Näin huonekalu säästää tilaa arjessa, mutta tarpeen vaatiessa istumapaikkoja riittää vieraillekin. Materiaali on myös huomioitava sopivaa pöytää valittaessa. Onko helposti puhdistettava pinta tärkeämpi kuin yhteensopivuus muun sisustuksen kanssa? Ruokapöydän ei tarvitse olla tylsä, vaan se voi kruunata ruokailutilan ja korostaa kodin tyyliä! Kestävää ja laadukasta tuotetta ei tarvitse vaihtaa tilan sisustuksen muuttuessa, vaan ruokapöytä on helppo somistaa muutoksiin sopivaksi.

  • Pöydän koko ja riittävä tila.
  • Istuinpaikkojen lukumäärä.
  • Ruokäpöydän materiaali.
  • Talouden uniikit tarpeet.

Kuinka valita sopiva ruokapöytä?

Ruokapöytä on usein kodin keskipiste, joten sen valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Ensinnäkin täytyy pohtia tilaa, johon pöytä tullaan sijoittamaan. Millainen pöytä tilaan mahtuu? Tilaratkaisussa täytyy ottaa huomioon, että pöydän ympärillä liikutaan, tuodaan ja viedään astioita, joten pöydän ympärillä on hyvä olla tilaa. Toinen huomioitava seikka on se, kuinka monelle ihmiselle pöydän ääreen varataan tuoleja. Tässä kohtaa on hyvä pitää mielessä mahdollinen tuleva perheenlisäys. Lisäksi tilaa on mukava varata vierailijoille. Pöydän materiaalin ja ulkonäön pohtiminen on tietysti myös tärkeää. Netistä näet tarjolla olevat mallit, ja voit rauhassa pohtia, millainen ruokapöytä sopisi juuri sinun kotiisi.

  • Mieti, millaisen pöydät tarvitset.
  • Tutustu valikoimaan ja vertaile hintoja.
  • Tarkista ruokapöydän mitat. Jokaisella ruokailijalla tulisi olla vähintään 60 cm tilaa.
  • Mittaa tila, johon ruokapöytä tulee. Ruokapöydän jokaiselle laidalle tulisi jäädä vähintään 70 senttimetriä tyhjää tilaa. Näin tuoleihin pääsee istuutumaan helposti.
  • Tarvitsetko satunnaisesti lisätilaa? Tällöin jatkettava pöytä voisi olla hyvä vaihtoehto.

Vähemmän vaivaa ostamalla ruokapöytä verkosta

Ruokapöydän ostaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Säästät aikaa selaamalla huonekaluja kotona, ja tuotteiden tarkat tiedot ovat helposti saatavilla nettikaupassa. Voit olla varma ruokapöydän sopivuudesta tilaan, kun mittoja ei tarvitse arvailla tai vaaraa niiden unohtamisesta ei ole. Hyvälaatuiset tuotevalokuvat antavat kuvan siitä, miltä tuote näyttää luonnossa. Pöytien määrä ei ole rajattu fyysiseen tilaan, joten joukosta löytyy paljon vaihtoehtoja - joita voit rauhassa vertailla ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaiken lisäksi toimitus kotiin helpottaa sisustusta entisestään!

Ruokapöydän ostaminen netistä on vaivatonta

Vaikka ruokapöytä on iso ja tärkeä hankinta, ei nettishoppailua kannata jännittää. Voit nimittäin tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin sinulle sopivalla ajalla. Tutkaile rauhassa eri malleja, jotta saat varmuuden siitä, millainen pöytä on sinun kotiisi paras. On tärkeää, että pöytä sopii keittiöön tai muuhun tilaan, jonne aiot sen sijoittaa. Hintojen vertailu netissä on nopeaa, ja oma suosikki löytyy varmasti. Kun olet löytänyt sinulle parhaan vaihtoehdon, vertaile sen mittoja huolellisesti oman kotisi mittoihin. Kannattaa tarkistaa etukäteen myös, saapuuko tuote osissa vai valmiiksi koottuna. Varmuuden vuoksi kannattaa lukea myös palautusehdot.

Siirry alkuun