Penally-ruokapöytä 100 x 240 cm, Ellos
299,00€
Ruokapöytä LIVE EDGE 160 x 90 cm
973,07€
Jatkettava ruokapöytä GUCCI 85 x 140-200 cm
858,20€
Woody-pöytä 220 x 90 cm, HAKOLA
2800,00€
Nori-ruokapöytä, halkaisija 135 cm, Ellos
599,00€
Ruokapöytä JUIST 90 x 160 cm
244,43€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
On24
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Ruokapöydät ja ruokapöydän tuolit

2699 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Pöydät ja tuolit ovat kodin tärkeimpiä huonekaluja heti sängyn jälkeen. Ruokailu, seurustelu, tai töiden, läksyjen, askartelujen ja käsitöiden tekeminen ja kaikki muut puuhat sijoittuvat usein pöydän ääreen, joten niiden merkitystä ei voi väheksyä yhtään. Pöytä toimii myös tavaroiden laskupaikkana ja sisustuksellisesta näkökulmasta tarkasteltuna kodin tyylin kulmakivenä, eli sen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota.

Tyyli ja toimivuus edellä

Itselleen sopivan pöytä- ja tuolisetin valintaan on hyvä panostaa monestakin syystä. Oikea koko, tyyli ja ergonomia ovat seikkoja, jotka ovat ratkaisevassa asemassa mitä tahansa huonekalua valitessa. Tulet kuitenkin todennäköisesti viettämään pöydän äärellä lukemattomia hetkiä, joten haluat varmasti, että voit olla tyytyväinen valintaasi vielä vuoden tai viidenkin vuoden kuluttua. Verkkokaupasta huonekaluja ostaessa faktojen selvittäminen on helppoa, sillä mitat ovat selkeästi esillä ja kuvien perusteella mieluisa kaluste on vaivatonta paikantaa usein suurestakin vaihtoehtojen joukosta. Samasta sarjasta tuolit ja pöydän valitsemalla voit olla varma siitä, että niiden korkeudet täsmäävät toisiinsa tehden istumisen miellyttäväksi.

  • Valitse huoneeseen sopivan kokoinen pöytä
  • Netissä valikoima on loputtoman suuri

Osta tyyliisi sopivat pöytä- ja tuolisetit verkkokaupasta

Verkkokaupan valikoimaa tarkasteltaessa moni on yllättynyt sen laajuudesta. Mitä tahansa kaipaat tai uskallat unelmoida, sen toteuttamiseen on varmasti ratkaisu netissä olevassa myymälässä. Sen takia erityisesti persoonallisempaa ilmettä hakevat suosivat nettikauppoja, joista voi tehdä ilahduttavia löytöjä edullisesti. Myös tämän päivän trendi, jossa ruokapöydän ääreen kerätään kirjava joukko erilaisia istuimia, on helppo toteuttaa verkkokaupassa asioimalla. Parasta on, että voit yleensä muutamalla klikkauksella valita uudelle pöytä- ja tuolisetillesi kotiinkuljetuksen, jolloin sinun ei tarvitse poistua kotoasi, ja saat uuden ilmeen keittiöön, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen.

Siirry alkuun