Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ruokailuryhmät

1084 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Sanotaan, että keittiö on kodin sydän. On kuitenkin myös selvää, että ruokailutila on tärkeässä asemassa ihmisten arjessa. Arkisin ateriat saatetaan syödä hieman vaatimattomammin, mutta viikonloppuisin ja juhlapyhinä laitetaan parasta pöytään ja nautitaan pitkän kaavan mukaan. On siis tärkeää, että myös huonekalut ovat näyttäviä. Upeat ruokailuryhmät voitkin tilata suoraan netistä nopeasti ja helposti.

Ruokailuryhmä moneen eri tilaan

Ruokailuryhmät ovat monesti tilaa vieviä, sillä niihin kuuluu suurikokoinen pöytä ja useita tuoleja. Jos tilaa on kuitenkin vain vähän, on olemassa myös pienempiä ruokailuryhmiä. Ne sopivat hyvin vaikkapa yksiön pieneen ruokailutilaan. Tärkeintä on kuitenkin tilata samaa sarjaa olevat tuolit ja pöytä. Tämä on siis ruokailuryhmän idea, jotta kokonaisuudesta tulisi mahdollisimman hallittu. Kun koko setti on samaa sarjaa, tulee tilasta erittäin näyttävä. Huonekalut.fi-sivustolta löytyy kattavasti monia eri ruokailuryhmiä. Niitä voi hakea joko värin tai hinnan mukaan. Jos siis käytettävissä on tiukka budjetti, ei sitä tarvitse ylittää, sillä on mahdollista etsiä budjettiin sopivia tuotteita.

  • Kiinnitä huomiota mittoihin
  • Osta sisustukseen sopiva ruokailuryhmä

Tilaa ruokailuryhmä netistä

Ruokailuryhmät voi tilata netistä todella nopeasti. Lisäksi tuotteiden vertailu on paljon helpompaa, kun tuotteet ovat näkyvillä samaan aikaan. Jos mielessä on tietyn värinen ruokapöytä tai tuoli, voi tuotteita hakea rajaamalla vaihtoehdot haluamaansa väriin. Koska jälleenmyyjiä on kuitenkin lukuisia, kannattaa jokaisen kiinnittää huomiota toimituskuluihin ja -aikoihin. Ne voivat vaihdella merkittävästi. On myös hyvä kiinnittää huomiota palautus- ja vaihto-oikeuteen, sillä joskus tuote ei olekaan sopiva ja sen haluaa esimerkiksi vaihtaa toiseen tuotteeseen.

Siirry alkuun