Huonekalut netistä

Kesällä riittää valoa ja aurinkokin lämmittää. Monilla on mahdollisuus luontevasti laajentaa olohuonettaan kesäkuukausina ulkotiloihin. Kerrostaloissa voi nauttia ulkoilmasta omalla parvekkeella tai taloyhtiön yhteisellä piha-alueella. Omakoti- tai rivitaloasuja puolestaan voi nauttia kesästä omalla pihalla. Kaikkia huonekaluja ei kuitenkaan ole tarkoitettu ulkokäyttöön ja ulos kannattaakin valita nimenomaan säänkestäviksi suunniteltuja kalusteita ja materiaaleja.

Riippumatto kulkee mukana vaikka piknikille

Riippumatto taipuu moneen: se on retkivarusteiden aatelia, mutta koristaa myös monen pihaa kesäisin ja riippumattoa voi käyttää ympäri vuoden sisätiloissa. Koska riippumatto on myös lasten suosikki, lapsiperheissä niitä kannattaa hankkia kerralla riittävästi, jotta rentouttavat kesäpäivät sujuvat sopuisasti. Riippumattoja on tarjolla myös tuplaleveinä ja lapsillekin löytyy omat kokonsa. Retkikäyttöön sopivat parhaiten kevyistä materiaaleista valmistetut mallit, jotka pakkautuvat pieneen tilaan. Kotikäyttöön mallia valitessa kannattaa katsoa myös riippumaton paikka valmiiksi, sillä jos pihalta ei löydy sopivia puita kiinnitykseen, voi olla tarpeen hankkia rippumatolle oma teline. Teline voidaan asettaa mihin tahansa tasaiselle alustalle pihamaalla ja se on helppo myös siirtää tarpeen tullen. Erityyppisiä riippumattoja voi tilata helposti netistä ja se on myös oiva lahjaidea kaikenikäisille.

  • Valitse retkikäyttöön kevyt riippumatto
  • Säilytä riippumatto sisätiloissa käyttökertojen välillä

Riippumatot saat kätevästi verkkokaupasta

Eri käyttötarkoitukseen soveltuvat riippumatot saa kätevimmin tilattua suoraan kotiin verkkokaupoista. Valinnanvaraa riittää ja valintaa helpottaakin, jos tiedät jo ennalta, mihin käyttöön olet mattoa hankkimassa. Riippumatolla saa helposti väriä myös pihalle, mutta niitä on tarjolla myös hillityissä sävyissä. Riippumattojen valmistusmateriaali on usein puuvilla, mutta jos etsit kevyttä ja nopeasti kuivuvaa riippumattoa, kannattaa valita ns. laskuvarjokankaasta valmistettu malli. Tilattaessa kannattaa myös tarkastaa maton mitat ja mahdollinen painorajoitus, sekä tuleeko maton mukana kiinnitysnarut, vai täytyykö ne hankkia erikseen.

Siirry alkuun