Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Ferm Living
Fredericia
HAY
Jotex
Lundia
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Woodnotes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Rahit

455 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Rahi on nykyään erittäin suosittu huonekalu sisustuksessa. Rahi tarkoittaa käsi- ja selkänojatonta jakkarankaltaista huonekalua, jota käytetään mukavana itsenäisenä istuimena tai esimerkiksi lepuutettaessa jalkoja nojatuolilla istuttaessa. Rahi sopii käytettäväksi nojatuolin tai sohvan yhteyteen. Rahi on tavallisesti muodoltaan pallon tai kuution mallinen ja kooltaan noin sohvan istumatason korkuinen. Raheja löytyy myös kannellisina, mikä tarjoaa mahdollisuuden tavaroiden tai vaatteiden säilyttämiseen rahin sisällä. Vuoderahin voi halutessaan avata ja levittää mukavaksi patjaksi.

Rahi säilytystilalla on kätevä valinta sisustuksessa

Rahi on todella monikäyttöinen huonekalu, sillä se sopii sängynpäätyyn, käteväksi istuimeksi, nojatuolin viereen, varavuoteeksi tai jalkojen lepuuttamiseen. Rahia löytyy monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Rahi toimii oivana tilansäästäjänä sisustuksessa. Se toimii säilytystilana esimerkiksi sukille ja kengille tai tarvittaessa mukavana istuimena. Rahin tilaat helposti ja nopeasti kotimaisesta verkkokaupasta. Tuotteita on tarjolla laaja valikoima ja maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Verkkokaupoissa yleisimmät rahansiirtomenetelmät ovat verkkopankki sekä pankki- ja luottokortit. Usein maksaminen onnistuu osamaksulla kätevissä erissä. Toimitustapoja on niin ikään erilaisia ja ne vaihtelevat kätevästä postipaketista tuotteiden noutoon tai kuljettamiseen suoraan kotiovelle. Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden ja sivuilla on esillä kaikki tuotteen keskeisimmät tiedot.

  • Raheja löytyy monissa eri väreissä
  • Raheja löytyy monissa eri materiaaleissa

Hanki mieleisesi tuote kätevästi parhaaseen hintaan verkosta

Rahi sopii kaikenlaiseen sisustukseen, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, kuistille, parvekkeelle, kesämökille, huvimajaan tai vaikka saunan pukuhuoneeseen. Rahi voi olla tv-tuolin tai lepotuolin yhteydessä tai sitä voi käyttää kätevänä vuoderahina. Vuoderahin voi kätevästi muuttaa toimivaksi varavuoteeksi. Rahin voi hankkia kankaisena, nahkaisena tai vaikkapa punottuna. Punotut rahit ovat tavallisesti valmistettu korkealuokkaisesta meriruohosta. Netti on kotimaisia huonekalujen verkkokauppoja pullollaan, joten asiakas löytää sieltä helposti mieleisensä tuotteen. Tuotteet toimitetaan tavallisesti 2-6 arkipäivässä, mutta pienempien tukkujen tuotteilla toimitusaika on 2-4 viikkoa. Verkkokaupassa voit asioida juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Jakkarat kotiin

Huonekaluina jakkarat ovat todella käteviä monessa kodin tilassa tai vaikkapa loma-asunnolla. Myös ulkotiloissa jakkarat ovat hyvin käytännöllisiä. Keveytensä ja pienemmän kokonsa vuoksi ne ovat helposti siirrettävissä ja helppoja pinota syrjään silloin, kun niitä ei käytetä. Jakkaroilla saa helposti lisää istuimia tarvittaessa esimerkiksi illanistujaisiin tai juhlapäivinä. Jakkaroita on tarjolla moneen eri käyttöön.

Jakkara käyttötarkoituksen mukaan

Moni jälleenmyyjä tarjoaa jakkaroita valikoimissaan netissä. Verkkokaupan helppous on mukava tapa rauhassa valita mieluisimmat jakkarat. Valitessasi kotiisi tai muuhun tilaan jakkaroita, sinun tulisi kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Tärkeää on miettiä, millaisesta materiaalista valmistetut jakkarat sopivat sinulle ja käyttöön parhaiten. Valikoimissa materiaaleista on tarjolla puuta, muovia ja metallia. Voit valita jakkarat sopimaan muuhun sisustukseen ja monista värivaihtoehdoista voitkin valita itsellesi sopivimmat. Tilankäyttöä suunnitellessasi huomioi kuinka monta jakkaraa tarvitset. Jakkaroita on tarjolla sekä sisä- että ulkokäyttöön ja esimerkiksi tuolin korkeus on myös keskeinen asia valinnassa. Lapset pitävät erityisesti jakkaroista, koska niillä on miellyttävä istua ja lastenjakkarat ovat pienemmille sopivan kokoiset.

  • Sopivan jakkaran valitseminen
  • Jakkaroiden laajat valikoimat

Jakkarat kätevästi netistä

Verkossa on helppo tutkia, millaisia jakkaroita on tarjolla. Valikoimat ovat laajat ja verkkokaupasta on helppoa tilata itselleen sopivat jakkarat vaikka kotisohvalla istuen. Verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä huonekalujen ostaminen on todella helppoa ja useimmat myyjät toimittavat ostoksesi suoraan kotiovellesi. Jakkarat ovat monikäyttöisiä. Niitä tarvitaan sisätiloissa ja todella käteviä ne ovat myös kesäisin ulkotiloissa. Niiden avulla saat helposti lisää istuintilaa terassille, parvekkeelle tai piha-alueelle. Runsaista valikoimista löytyy valtavasti eri malleja, värivaihtoehtoja ja jakkaroita eri käyttötarkoituksiin.

Siirry alkuun