Huonekalut netistä

Puutarhapöydät ovat monikäyttöisiä, sillä niitä voi pihan ja puutarhan lisäksi käyttää myös parvekkeilla ja terasseilla. Tukevalle puutarhapöydälle voi huoletta laittaa esille kesän kaikki kattaukset. Pöytään voi yhdistellä mitä tahansa tuoleja. Tuoleihin voi hankkia pehmusteet, jotka ovat samaa kangasta pöytäliinan kanssa. Aurinkoiset päivät kuluvat kuin siivillä oman puutarhapöydän äärellä. Siihen voi ottaa mukaan vaikkapa suosikkikirjan ja lasillisen raikasta mehua.

Valintaopas: millainen puutarhapöytä kannattaa ostaa?

Netissä olevista puutarhapöydistä löytyy varmasti oikeanlainen pöytä joka makuun ja tarpeeseen. Valintaopas auttaa sinua valitsemaan oikean puutarhapöydän. Mieti aluksi seuraavat asiat:

  1. Mitä materiaalia haluat pöydän olevan? Haluatko puisen, muovisen vai metallisen pöydän? Kuultomaalatut puutarhapöydät antavat ilmettä parvekkeille ja terasseille. Metalliset ja muoviset pöydät on helppo pitää puhtaana.
  2. Ensinnäkin kannattaa miettiä, että miten suuren pöydän tarvitsee. Onko se paikka, mihin koko perhe kokoontuu syömään ja tarvitsee istumapaikan pöydän vieressä? Riittääkö se, että pöydälle pystyy kattamaan tarjoilun ilman, että kaikkien pitää mahtua istumaan sen ympärille? Mikäli hakee pöytää puutarhaan, ei sen koko varmaankaan ole senteistä kiinni. Silloin voi koon sijasta keskittyä pöydän ulkonäköön. Parvekkeille ja terasseille hankittavan pöydän koko pitää miettiä tarkemmin, sillä siellä tila on usein rajallisempi.
  • Mieti minkä kokoisen puutarhapöydän tarvitset
  • Mittaa pöydän koko huolella

Puutarhapöydät helposti netistä

Puutarhapöydät on todella helppo tilata netistä ja saada ne myöskin perille kuljetettuna. Kaikki onkin jo helppoa sen jälkeen, kun on löytänyt haluamansa pöydän. Silloin on aika siirtyä ostovaiheeseen, joka tässä nettikaupassa on hyvin yksinkertainen. Pöydän kuvaa klikkaamalla pääsee eteenpäin ja kaikki tarvittavat tiedot, kuten toimitusehdot ja saatavuus, näkyvät matkan varrella. Nettikaupassa mikään ei jää sattuman varaan, vaan kaikesta on tehty ostajalle mahdollisimman helppoa. Tilauksen jälkeen ei kulu pitkääkään aikaa ennen kuin ensimmäiset kahvit on jo juotu oman uuden pöydän äärellä.

Siirry alkuun