Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Jotex
Kids Concept
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pöytä- ja tuolisetit

3 tuotetta 1 kaupasta

Lastenhuoneen sisustus on joskus hyvin haastava tehtävä, sillä tila asettaa omat vaatimuksensa. Joskus voi olla hankala löytää pöytään sopivat tuolit tai tuoleihin sopiva pöytä. Sisustaessa on tärkeää, että huonekalut eivät riitele toistensa kanssa. Luonnollinen ratkaisu tähän on ostaa koko helahoito yhtenä settinä. Näin voit varmistua ainakin siitä, että kokonaisuus on harmoninen.

Pöytä- ja tuolisetit ovat vaivaton valinta

Pöytä- ja tuolisetit helpottavat lastenhuoneen sisustusta myös siksi, että tuolien korkeus on aina mitoitettu pöydän korkeuteen sopivaksi. Yksi tärkeimmistä asioista tällaista settiä ostaessa onkin katsoa, että huonekalujen korkeus on lapsen ikään ja pituuteen sopiva. Materiaalit lasten pöytä- ja tuoliseteissä on yleensä valittu siten, että ne kestävät kovaakin kulutusta. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomionsa siihen, onko materiaali helppo pitää puhtaana. Puu on helppo ratkaisu, sillä se on kestävä materiaali, minkä lisäksi kädentaitoja omaava voi helposti hioa, lakata tai jopa maalata setin uudelleen, mikäli sen pinnalle käy jotain. Mikäli haluat lisätukea, kannattaa valita sellainen setti, jonka tuolien jalat osoittavat hieman ulospäin, sillä sellaiset tuolit eivät kaadu niin helposti perinteisiin verrattuna.

  • Ota selvää tuotteen mitoista
  • Mieti materiaali tarkkaan

Pöytä- ja tuolisetit kätevästi kotiisi

Pöytä- ja tuolisetit on nykyisin helppo ostaa verkosta. Huonekalut.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla tuotteita ja verkkokauppoja helposti keskenään. Voit myös etsiä tuotteita esimerkiksi haluamasi värin tai hintahaitarin perusteella. Löydettyäsi sopivan tuotteen ja verkkokaupan, tutustu huolellisesti kaupan toimitus- ja palautusehtoihin, sillä ne vaihtelevat kaupoittain. Kiinnitä huomiota myös luvattuun toimitusaikaan. Löydettyäsi unelmiesi setin, klikkaa kaikki haluamasi ostoskoriisi ja suuntaa kassalle. Kun olet viimeistellyt ostoksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tämän jälkeen voit jäädä kaikessa rauhassa odottelemaan pakettiasi.

Siirry alkuun