Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Cane-line
Eero Aarnio
Ferm Living
Fermob
Fredericia
Gubi
HAY
Jotex
Kartell
Klassik Studio
Lundia
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
String Furniture
Swedese
Verpan
Woodnotes
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Pöydät

4101 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Kaikki tarvitsemasi arkiset ja vähän juhlallisemmatkin pöydät löydät netistä. Keittiön tai olohuoneen ruokapöytä on paikka, jonka ääreen perhe kokoontuu vaihtamaan kuulumisia tai viettämään iltaa. Pöydän pitää olla tarpeeksi suuri, jotta siihen saa katettua illallisen koko perheelle. Sohvapöytä puolestaan on mainio paikka teetarjottimelle tai muulle television edessä naposteltavalle pikkuherkulle. Sohvapöydälle voi mainiosti sytyttää tunnelmallisia kynttilöitä pimeiden syysiltojen iloksi.

Elegantti vai arkinen pöytä?

Huonekaluhankinnoissa on usein tärkeää, että kodin huonekalut ovat yhtenäisiä ja sopivat toisiinsa. Niin pöydät kuin hyllytkin on hyvä valita sillä periaatteella, että ne ovat tyyliltään samanlaisia. On tyyli sitten elegantti tai arkinen, pitää sen olla sellainen, josta itse pitää. Valikoimista löytyy kaikenlaisia ruokapöytiä, sohvapöytiä, sivupöytiä, kukkapöytiä, baaripöytiä, kirjoituspöytiä ja tietokonepöytiä. Mitä pöytää tahansa on hankkimassa, kannattaa siihen varattu tila mitata huolella, jotta pöydän saa hyvin mahtumaan ajateltuun tilaan. Ruokapöydän hankinnassa on tärkeä miettiä, millaisen pinnan siihen haluaa. Onko puu mukavampi materiaali kuin lakatusta vanerista valmistettu pöytälevy? Kirjoituspöydässä on hyvä olla hyllyjä tai lokeroita, joihin koululainen saa tavaransa mahtumaan. Sivupöydät ja kukkapöydät ovat elegantteja tasoja, joille voi laittaa kukkasten lisäksi koriste-esineitä.

  • Valitse tyyliisi sopivat pöydät
  • Varmista että pöytä mahtuu paikoilleen

Pöytien tilaaminen netistä on hauskaa

Kaikki pöydät ovat netissä kategorioittain ja niistä on helppo valita omiin tarpeisiinsa sopiva. Hakee sitten sohvapöytää tai kirjoituspöytää, löytyy yksityiskohtaiset tuotetiedot tuotetta klikkaamalla. Tiedoista selviää myös, että missä verkkokaupassa sitä myydään. Toimitusajat, toimituskulut, maksuajat sekä maksutavat selviävät samasta kohdasta. Mikäli tuotetta on useammassa kuin yhdessä nettikaupassa, voi päättää itse mistä nettikaupasta tuotteensa haluaa ostaa. Tämä on kätevää, sillä monta kertaa juuri hinta ratkaisee. Netistä ostaminen on kiireetöntä ja aikaa säästävää.

Siirry alkuun