Huonekalut netistä

Pöydänjalat tekevät jokaisesta pöytälevystä aivan oikean pöydän. Ne on helppo ja nopea asentaa. Riittää, että ruuvaat ne kiinni pöytälevyyn. Pöydänjaloissa on usein erilaisia säätömahdollisuuksia, joten voit olla varma, että saat asennettua niiden avulla juuri sinulle sopivan pöydän. Löydät pöydänjalat useissa eri väreissä ja malleissa netistä, ja niiden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Pöydänjalkojen valitseminen

Pöydänjalat kannattaa valita olemassa olevan pöytälevyn mukaan. Olisi tärkeää, että ne ovat juuri oikean kokoiset pöytälevyyn, joten muista kiinnittää huomiota pöydänjalkojen mittoihin. Saat tuotteiden mitat ja muut tärkeät tiedot esiin tuotteen kuvaa klikkaamalla. Myös materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta tiedät, ovatko pöydänjalat laadukkaat ja kestävät. Niiden väri kannattaa valita pöytälevyyn sopivaksi, mutta myös muu sisustus olisi hyvä huomioida. Näin voit olla varma, että pöytä sopii täydellisesti juuri siihen tilaan, johon olit sen ajatellut. Muista myös huomioida pöydänjalkojen muut ominaisuudet. Onko niissä esimerkiksi säätömahdollisuutta? Halutessasi voit käyttää sivujemme hakukonetta apuna tai lajitella tuotteet juuri sinulle sopiviin.

  • Valitse pöytälevyyn sopivat pöydänjalat
  • Löytyykö pöydänjaloista säätömahdollisuutta?

Tilaa pöydänjalat helposti verkkokaupasta

Voit tilata pöydänjalat helposti niitä myyvästä verkkokaupasta. Verkosta ostamalla voit nimittäin säästää aikaa ja rahaa. Sivuiltamme löydät useamman eri verkkokaupan tuotteen yhdelle sivulle koottuna, ja hintavertailun tekeminen käy helposti. Klikkaat vain haluamasi tuotteen kuvaa ja saat esiin verkkokauppojen hinnat arvioitujen toimituskulujen kanssa. Lopullisten toimituskulujen määrä kannattaa tarkistaa verkkokaupan omilta sivuilta. Sieltä voit myös lukea muut tilaus- ja toimitusehdot. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, voit siirtää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirtyä jälleenmyyjän omille sivuille täyttämään tilaustietosi.

Siirry alkuun