Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
HAY
Kartell
Skagerak
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Porrasjakkarat ja tikkaat

14 tuotetta 1 kaupasta

Mitä säilöä keittiökaappien ylimmille hyllyille? Kuinka käyttää eteisen seinäkaapin ylin tila? Nämä kysymykset tulevat vastaan, koska usein huonekalujen ylimmät hyllyt ovat korkealla katon rajassa, ja sinne on hankala ylettyä. Niinpä tapanamme on joko jättää ylähyllyt käyttämättä tai käyttää vain osittain tila, jota ne tarjoaisivat. Oletko koskaan ajatellut, että tähän ongelmaan löytyy hyvin yksinkertainen ratkaisu?

Käyttötarkoitus määrää tuotteen valinnassa

Porrasjakkaroita ja tikkaita on tarjolla useisiin eri käyttötarkoituksiin. Käyttötarkoituksesta riippuen vaihtelee niin tuotteessa käytetyt materiaalit kuin tuotteen muotoilukin. Ensimmäisenä sinun tuleekin miettiä tikkaiden käyttöä kotonasi. Tulevatko jakkarat tai portaat sisä- vai ulkokäyttöön? Kuinka korkeita kaapistosi ovat? Pitääkö sinun säilöä mahdollisesti jotain painavaa ylimmissä hyllyissä? Mikäli tarvitset apuvälineen painavahkojen tavaroiden säilömiseen ylähyllyille, suosittelemme valitsemaan tukevan mallin. Mikäli hyllyt eivät ole korkeita, voit valita esimerkiksi porrasjakkaran, joka yleensä on todella tukevarakenteinen. Jos jakkara tulee sisäkäyttöön, kätesi ovat melko vapaat materiaalivalinnassa. Jos taas etsit jakkaraa ulkokäyttöön, muista tarkistaa materiaalin säänkestävyys. Tällä hetkellä tikkaiden käyttö kodin sisustuksessa on erittäin trendikästä. Valikoimaa on tarjolla siis todella runsaasti. Verkosta löydät paljon ihania ideoita.

  • Mihin käyttöön tarvitset tikkaita?
  • Materiaalin valinta - ulos vai sisälle?
  • Kodin tyyli - myös sisustustikkaita saatavilla

Tikkaat ja porrasjakkarat kätevästi netistä

Netissä voit vertailla eri tuotevaihtoehtoja helposti ja nopeasti, ja erilaiset porrasjakkarat ja tikkaat löytyvät vaivattomasti. Selailu sujuu näppärästi kotoa, ja tuotteita katsellessasi voit antaa itsesi inspiroitua kotisi sisustuksesta. Nettishoppailun etuja on myös hintojen vertailun helppous. Mieleisesi tuotteen löydettyäsi, tarkista aina tuotteen mitat, jotta voit varmistua siitä, että se varmasti sopii suunnittelemaasi tilaan. Nettikaupasta löydät niin tuotteen materiaalitiedot kuin mitatkin tuotekuvauksesta. Tuotetietojen lisäksi saat tarvittaessa myös lisätietoa maksukäytännöistä ja keskeisistä toimitusehdoista.

Siirry alkuun