Huonekalut netistä

Pinnasängyt

5 tuotetta 1 kaupasta

Kun perheeseen on odotettavissa pienten jalkojen töminää, menee myös mietintään, mitä muutoksia se tuo kotiin ja sen sisustukseen. Pienokaiselle halutaan tarjota viihtyisä ja ennen kaikkea turvallinen ympäristö, jossa kasvaa ja tutustua maailmaan. Pinnasänky on tärkeä huonekalu lapsen unien turvallisuuden takaamiseksi. Tänä päivänä niitä on saatavissa mitä erilaisemmissa tyyleissä - joka kotiin löytyy sopiva malli.

Takaa pienokaiselle makeat ja turvalliset unet

Odotus on ihanaa aikaa - uuden elämän kasvamisen ihme, ja jännitys ensikohtaamisesta täyttävät sydämen lämmöllä. Odotuskuukausina on hyvin aikaa valmistella kotia uutta tulokasta varten. Markkinoilta löytyy toinen toistaan kauniimpia huonekaluja myös makuuhuoneeseen. Muista kuitenkin aina, että turvallisuus tulee ennen kaikkea. Paras vaihtoehto vauvasi unia varten on laadukkaasta materiaalista valmistettu, tukeva pinnasänky. Sängyn reunojen aisat varmistavat, ettei lapsi pääse tipahtamaan sängyltä - voit jättää hänet huoletta päiväunille. Tarjolla on myös malleja, joista toisen laidan saa laskettua alas hoidon helpottamiseksi. Parhaissa malleissa sängyn pohjan saa säädettyä useisiin eri korkeuksiin. Näin saat sänkyä muutettua joustavasti lapsen kasvun myötä.

  • Aina turvallisuus ensin
  • Tarkista, onko pohja säädettävissä

Netistä löydät turvalliset ja kauniit pinnasängyt

Voit vertailla pinnasänkyjen valikoimaa helposti netissä. Verkkokauppojen kiertely on mukavaa ja nopeaa. Tuotetiedoista pääset aina tarkistamaan sängyn hankkimisen kannalta oleellisimmat tiedot. Näitä ovat esimerkiksi sängyn korkeus- ja leveysmitat, sekä huonekalun valmistuksessa käytetty materiaali. Mittaa tarkkaan käytössä oleva tila, ja vertaa sitä sängyn mittoihin ennen tilauksen tekemistä. Useimmiten huonekalut toimitetaan kotiin osissa - tarkista, että tarvittava ohjeistus ja apu ovat saatavilla. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja sivustolta löytyvästä asiakaspalvelunumerosta. Asiakaspalvelu antaa mielellään lisätietoja liittyen niin itse tuotteeseen kuin toimitusehtoihinkin.

Siirry alkuun