Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pikkupöydät

367 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Pöydät kuuluvat jokaiseen kotiin, ja niiden ääressä vietetään huomattavan paljon aikaa. Jokaisesta kodista löytyy usein myös pienempiä pöytiä, jotka toimivat hyvin niin laskutiloina, sohvapöytinä kuin sivupöytinäkin. Oikeanlainen pikkupöytä viimeistelee huoneen kuin huoneen tyylin, ja parhaimmillaan se voi toimia upeana katseenvangitsijana. Voit nyt ostaa kaikki pikkupöydät netistä. Etsitpä sitten sohvapöytää, yöpöytää tai vaikka sivupöytää, voit olla varma, että löydät sen valikoimistamme.

Pikkupöydän valitseminen

Pikkupöydät kuuluvat jokaiseen kotiin, ja niiden valikoima on netissä laaja. Jos pikkupöydän etsiminen tuntuu hankalalta, kannattaa rajata tuotteet itselle sopiviin. Mieti seuraavia asioita:

  • Onko mielessäsi jokin tietyn merkkinen tai värinen pöytä?
  • Vai onko käytössäsi tietyn suuruinen budjetti? Asettamalla itsellesi sopivan hintahaarukan helpotat etsintää ja säästät aikaa.
  • Pikkupöytää valitessa kannattaa myös huomioida tuotteiden koko. Saat tuotteen tarkemmat tiedot esiin tuotekuvaa klikkaamalla. Joskus tuotekuvissa pöydät saattavat näyttää jopa suuremmilta kuin luonnossa, joten mittojen tarkistaminen on tärkeää.
  • Myös tuotteen materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Laadukkaista materiaaleista valmistettu pöytä kestää käytössä pitkään ja sen myötä se myös maksaa itsensä lopulta takaisin.
  • Rajaa tuotteet
  • Kiinnitä huomiota mittoihin

Pikkupöydät helposti verkosta

Pikkupöydät löydät helposti verkosta. Sinun ei tarvitse kierrellä enää useissa eri kaupoissa tarjouksia etsien, sillä sivuiltamme löydät useamman eri jälleenmyyjän tuotteet. Sen ansiosta hintavertailun tekeminen on helppoa ja voit olla varma, että löydät tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa tutustua verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin. Ne nimittäin vaihtelevat eri verkkokauppojen välillä, joten ole tarkkana esimerkiksi postikulujen ja toimitusaikojen suhteen. Kun olet löytänyt sopivan verkkokaupan, voit lisätä tuotteet ostoskoriin ja siirtyä heidän sivuilleen viemään tilauksen loppuun.

Siirry alkuun