Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Ferm Living
Fredericia
HAY
Jotex
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Petite Friture
Skagerak
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Penkit

169 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Eri tiloihin soveltuvat huonekalut on valittava huolella. Mieti ensin, mihin käyttöön huone on tarkoitettu. Keittiössä sisustajalla on erilaiset reunaehdot kuin lastenhuoneessa. Huoneen koko ja muoto asettavat myös omat rajoituksensa sisustajan suunnitelmiin. Kun sisustuksen yleisilme on valmis, on aika paneutua yksityiskohtiin. Penkit ovat käteviä sisustuselementtejä. Niillä on selkeä tarkoitus, mutta rohkea sisustaja hankkii penkin, joka kiinnittää myös katseet.

Valitse sopiva penkki eri tiloihin

Vaikkapa sängyn jalkopäähään sijoitettu penkki voi toimia päiväpeiton ja vaatteiden laskupaikkana öisin ja eteiseen sijoitettu penkki taas voi olla kätevä kengännauhojen sitomista ajatellen. Varsinkin iäkkäämmille ihmisille voi olla tarpeen pesutiloihin sijoitettu, vedenkestävästä materiaalista valmistettu penkki, jolle voi istahtaa suihkun ajaksi. Turvallisuus ja toiminnallisuus ovat usein etusijalla penkin valintakriteereinä ja erilaisiin tiloihin sijoitettuja penkkejä löytyykin lähes joka kodista. Muotoseikoillakin on väliä, joten kannattaa valita tuote, joka kestää sekä aikaa, että katsetta. Penkki voi toimia myös huoneen ilmeen piristäjänä ja tuoda väriä muuten seesteiseen sisustukseen. Erityyppiset penkit voi kätevästi tilata suoraan kotiovelle verkkokaupasta.

  • Valitse penkki sopivasta materiaalista.
  • Pidä mielessä penkin tuleva käyttötarkoitus.

Kaikenlaiset huonekalut voi tilata netistä

Huonekalujen ostaminen netistä on vaivatonta. Tietokoneen tai puhelimen ruudulta voi rauhassa etsiä ensin haluttu tuoteryhmä ja seuraavaksi valita laajasta valikoimasta itselleen sopivin tuote. Yhtä laajaa valinnanvaraa ei löydy yhdestäkään kivijalkakaupasta. Nettiostoksilla säästät aikaa, sekä luontoa, kun et tarvitse autoa käydäksesi shoppailemassa. Myös erilaiset penkit saat tilattua suoraan kotiisi, mutta muista malttaa hetki vertailla eri kauppojen toimituskuluja: arvokkaammat ostokset toimitetaan usein toimituskuluitta, toimitus kotiovelle voi kuitenkin olla maksullinen lisäpalvelu. Myös tuotteiden ominaisuuksien ja hintojen vertailu on helppoa, sillä nettikaupoissa tuotteiden kuvaukset ja hinnat ovat selkeästi esillä.

Siirry alkuun