Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Peilin koko
X
50
60
70
80
100
180
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Peilit

147 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Peili on samanaikaisesti kaunis ja käytännöllinen. Se on kaunis koristus mille tahansa seinälle ja voit helposti aina ohittaessasi sen tarkistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin. Peilien avulla voit luoda myös kauniita efektejä sijoittamalla ne oikealla tavalla muihin esineisiin ja valoihin nähden. Peilin avulla saat siis näppärästi tunnelmaa kotiisi useilla eri tavoilla.

Erilaisia peilejä eri tarkoituksiin

Peilit ovat monipuolisia käyttöesineitä, joten eri käyttötarkoitukset vaativat erilaisia malleja. Esimerkiksi meikkiä laittaessa monet naiset suosivat mallia, jota voi käännellä meikkauksen edistyessä. Vaatteita tarkastellessa taas on hyvä suosia kokovartalopeiliä, jolloin saa yhdellä vilkaisulla kokonaiskuvan selville. Peili on myös kaunis koriste seinällä, jolloin sen koko ja malli tulee suhteuttaa muuhun sisustukseen sopivaksi. Pöydälle puolestaan voi hankkia jalustalla olevan mallin. Halutessasi voit täyttää, vaikka kokonaisen seinän yhdellä suurella taulupeilillä tai koota seinälle yhtenäisistä paloista haluamasi muotoisen peilin. Jos et halua peilin olevan koko ajan näkyvissä, voit valita itsellesi vaikka tyylikkään ikkunapeilin, jonka luukut voit aina halutessasi sulkea.

  • Mieti haluamasi malli
  • Etsi sopivan kokoinen peili

Peilit kätevästi kotiisi verkkokaupasta

Peilejä on saatavilla niin monessa eri muodossa ja niin monenlaisissa kehyksissä, että valinta voi joskus olla todella vaikeaa. Siksi ne on helppo ostaa netistä, jossa voit kaikessa rauhassa selailla suurta valikoimaa, vaikka sohvalla istuskellessasi. Huonekalut.fi tekee peilin etsimisestä vielä helpompaa, sillä sivuillemme on koottu useamman laadukkaan verkkokaupan valikoimat, joten löydät sieltä varmasti itsellesi mieleisen mallin. Lisäksi voit näppärästi selailla tuotteita esimerkiksi hinnan tai värin perusteella. Valittuasi haluamasi tuotteen voit näppärästi vertailla eri kauppojen hintoja. Tilauksen tehtyäsi voit jäädä rauhassa odottelemaan pakettia.

Siirry alkuun