Huonekalut netistä

Patjat

69 tuotetta 1 kaupasta

Patjat edullisesti koko perheelle

Ihanteellisesti sängyssä vietetään noin kolmannes elämästä, joten oikeanlaisella patjalla on väliä. Sängyn rungon, patjan ja sijauspatjan muodostama kokonaisuus takaa palauttavat yöunet ja auttaa välttämään esimerkiksi selkävaivoja. Edullinen patja ei tarkoita huonoa laatua, vaan todellisia helmiä löytää monenlaisella budjetilla. Hyvä patja on kuitenkin asia, johon kannattaa panostaa. Löydä itsellesi sopiva vaihtoehto helposti.

Oikeanlainen patja

Edulliset patjat ovat yleensä vaahtomuovia, mutta tarjolla on myös monenlaisia muita materiaaleja. Mukava joustinpatja, tukeva runkopatja ja vesipatja ovat vain muutamia vaihtoehtoja. Nukkujan paino vaikuttaa siihen, kuinka kova patja kannattaa hankkia. Parisänkyyn on syytä hankkia kaksi patjaa, sillä harva pariskunta painaa keskenään saman verran. Se, kuinka kovasta tai pehmeästä nukkumapaikasta pitää, on makuasia. Runsaasta valikoimasta löytyy onneksi vaihtoehto sekä pehmeästä, upottavasta alustasta pitäville, että heille, jotka kaipaavat vankempaa tukea selälle. Yksi erittäin tärkeä asia patjaostoksilla on tietenkin oikeankokoisen tuotteen valinta. Mikäli sänky on tavanomaista lyhyempi, voi joitakin patjoja lyhentää tarpeen vaatiessa.

  • Vertaile rohkeasti eri materiaalivaihtoehtoja
  • Tarkista huolellisesti sänkysi mitat

Vaivattomat patjaostokset verkossa

Erilaiset makuusijat monenlaisille nukkujille saa ostettua, vaikka kaikki kerralla ilman kiertelyä kaupoissa. Petauspatjat, runkopatjat, taittuvat vieraspatjat ja reunalliset vauvapatjat voi klikata ostoskoriin vaivattomasti kotona. Hyvät tarjoukset säästävät kukkaroa. Parhaat edulliset patjat ovatkin paitsi hinnaltaan halpoja, mutta myös laadukkaita ja käyttäjilleen sopivia. Mittaa ensin sänkysi, ja mieti, millaista tuotetta kaipaat. Elämän eri vaiheissa voi tulla tarve hankkia hieman toisenlainen jousi- tai vaahtomuovipatja kuin aiemmin on ollut käytössä. Tutustu rohkeasti valikoimiin ja tilaa!

Siirry alkuun