Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Seinänaulakot

7 tuotetta 2 kaupasta

Eteinen on ensimmäisenä vastassa, kun tulet kotiin tai toivotat vieraasi tervetulleeksi. Siisti ja hyvin järjestetty eteinen luo heti miellyttävän, kodikkaan ja kutsuvan tunnelman. Eteisen sisustussuunnittelu onkin siksi erityisen tärkeää. Toimiva naulakko on keskeinen huonekalu eteisen järjestyksen ylläpidossa. Olipa valintasi sitten seinä- tai pystynaulakko, sen valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Tarjolla on runsaasti eri vaihtoehtoja, joista oman suosikin löytää varmasti.

Toimiva naulakko muuttaa vaateröykkiön kodikkaaksi sisustuselementiksi

Hyvin järjestettyyn eteiseen on mukava tulla työpäivän jälkeen. Vaatteille ja kengille on omat paikkansa, jonne ne on helppo laittaa odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Hyvä naulakko auttaa sinua järjestämään kookkaat talvivaatteetkin. Mieti aluksi, millainen naulakkoratkaisu palvelisi parhaiten sinun kotisi tarpeita. Tarvitsetko seinälle koko perheen käyttöön sopivan naulakon vai riittääkö pystynaulakko sinkkukodin tarpeisiin? Ylettävätkö lapset ottamaan omat takkinsa aikuisten naulakosta? Joskus myös rekki tai vaatetanko saattaa olla sopivin ratkaisu. Mieti eteisesi tilaratkaisua. Mihin haluat naulakon sijoittaa? Tutustu netistä erilaisiin ratkaisuihin ja mieti rauhassa, mikä sopii sinun eteiseesi. Ota mittanauha käteen ja vertaa naulakon mittoja oman eteisesi mittoihin. Naulakkoja valmistetaan erilaisista materiaaleista ja eri väreissä, joten myös ulkonäköä täytyy luonnollisesti pohtia.

  • Millainen naulakkomalli on eteiseesi sopivin?
  • Vertaile hintoja.
  • Tarkista tuotteen ja eteisesi mitat.

Netistä löydät helposti sopivan naulakon

Verkkokaupoista löydät monenlaisia naulakkoratkaisuja. Voit vertailla paitsi erilaisia naulakkomalleja, niin myös materiaaleja ja värejä. Oikean ratkaisun löytämiseen kannattaa käyttää aikaa ja kärsivällisyyttä. Pidä mielessä koko ajan oma eteisesi ja sen tilaratkaisu. Tutustu eri valmistajien tuotteisiin ja vertaile hintoja. Kun olet löytänyt haluamasi naulakon, tarkista sen mitat. Sopiihan naulakko varmasti haluamallesi paikalle? Kalusteista pitäisi löytyä tarkat mitat, mutta jos tiedot ovat puutteellisia, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos tilaamasi tuotteet eivät sovikaan kotiisi, voit ne palauttaa tietyn ajan sisällä.

Siirry alkuun