Huonekalut netistä

Matkasänky on kätevä ottaa mukaan niin lomamatkalle, mökille kuin mummolaankin. Se kulkee helposti mukana, sillä se taittuu kasaan ja menee pieneen tilaan. Sängyn avaaminen ja kokoon taittaminen on helppoa, eikä vie juurikaan ylimääräistä aikaa. Matkasängyn avulla helpotat lapsen kanssa yöpymistä vieraassa paikassa, sillä lapsi saa nukahtaa tutussa ja turvallisessa sängyssä.

Valitse matkalle sopiva matkasänky

Matkalle sopivan matkasängyn valitseminen saattaa aluksi tuntua hankalalta. Matkasänkyä valitessa onkin tärkeää ottaa huomioon muutama asia. Ensin kannattaa huomioida sängyn mitat sekä auki ollessa että kokoon taitettuna. On tärkeää, että sänky on lapselle juuri oikean kokoinen, ja että se mahtuu kokoon taitettuna esimerkiksi autoon mukaan. Myös sängyn muut ominaisuudet kannattaa ottaa huomioon. Toisissa sängyissä patja kiinnittyy kätevästi sänkyyn tarrakiinnityksen avulla, minkä ansiosta patja pysyy paikallaan. Jos tarkoituksena on matkustaa ulkomaille tai vaikka mökille, jossa on itikoita, on hyvä ottaa mukaan teltta-mallinen matkasänky. Näin lapsi pysyy turvassa ötököiden puremilta, ja voit olla varma, että lapsi saa nukuttua yönsä hyvin.

  • Tarkista mitat
  • Ota huomioon muut ominaisuudet

Matkasängyt vaivattomasti netistä

Kun suunnittelee matkaa, on tärkeää, että voi hankkia kaikki tarvikkeet mahdollisimman vaivattomasti. Siksi sinun kannattaa ehdottomasti hankkia myös matkasängyt netistä. Voit nimittäin säästää sekä aikaa että rahaa, minkä ansiosta aikaa jää myös matkan muuhun suunnitteluun. Sivujemme kautta pääset tutustumaan useamman eri verkkokaupan tuotteisiin yhdellä kertaa, ja hintavertailun tekeminen on helppoa. Klikkaat vain haluamasi tuotteen kuvaa ja saat esiin eri verkkokauppojen hinnat ja arvioitujen postikulujen määrän. Ostopäätöksen jälkeen voit siirtää tuotteet ostoskoriin ja viimeistellä tilauksesi verkkokaupan omilla sivuilla.

Siirry alkuun