Huonekalut netistä

Terassien ja parvekkeiden tärkein hankinta on laadukas ja kaunis lounge-ryhmä. Oikein valitulla ryhmällä saat terassista jatkon kotisi ruokailu- ja oleskelutiloille. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin kauniina kesäpäivänä auringon lämmittäessä kattaa kiireetön lounas raikkaaseen ilmaan, tai pimenevänä, viilentyvänä iltana istahtaa mukaviin terassituoleihin, käpertyä viltteihin ja nautiskella kuumaa kaakaota ystävien kanssa iltaa viettäen. Huolella valittu ulkohuonekalu on käytännöllinen, kaunis ja kestävä. Sivustollamme annamme sinulle muutamia vinkkejä valintaan.

Kuinka valita unelmiesi lounge-ryhmä

Lähdetään ensin tarkastelemaan tilaa, johon olet etsimässä lounge-ryhmää. Onko kyseessä avoin, tilava terassi, vai pienikokoisempi ja rajoitetumpi tila? Onko tila jatkuvasti taivasalla vai mahdollisesti katettu? Mitä tyyliä ympäristö edustaa? Seuraavaksi mietitään käyttötarkoitusta. Onko sinulla iso perhe, vai asusteletko pienemmässä taloudessa? Rakastatko järjestää suuria kutsuja vai suositko intiimejä illanviettoja? Lounge-ryhmiä on saatavilla eri kokoisina ja eri henkilömäärille tarkoitettuina, aina neljän hengen kätevistä ryhmistä ylellisiin, yli kahdeksan hengen ryhmiin. Lounge-ryhmän pöydän tulee vastata käyttötarpeitasi - saatavilla on suuria, täyskorkeita pöytiä, joille katat näppärästi lounaan tai illallisen sekä pienempiä, matalampia pöytiä, joille voit kattaa esimerkiksi pieniä naposteltavia ja juomia. Netistä löydät paljon sisustusvinkkejä ja ideoita harmonisten kokonaisuuksien luomiseen. Mikäli tila ei ole katettu, muista kiinnittää erityisesti huomiota materiaalin valintaan. Valitse vain säänkestäviä materiaaleja.

  • Paljonko käytössäsi on tilaa?
  • Kuinka monelle hengelle toivoisit istuinpaikat?
  • Onko materiaali säänkestävää?
  • Millainen tyyli sopisi ympäristöön?

Lounge-ryhmät kätevästi myös verkkokaupasta

Huonekalukauppojen kiertäminen liikenneruuhkineen, parkkipaikan etsimisineen ja jonoineen voi tuntua vähemmän miellyttävältä tavalta viettää vapaapäivää. Oikein kätevä vaihtoehto fyysiselle shoppailulle on nettikauppoihin tutustuminen. Netistä pääset helposti ja nopeasti vertaamaan tarjolla olevaa valikoimaa. Tuote-esittelyissä on yleensä paljon yksityiskohtaisia valokuvia, joiden avulla voit luoda selkeän kuvan tuotteesta. Tuotetiedoista löydät niin valmistuksessa käytetyn materiaalin kuin myös tuotteen mitat. Muista tarkistaa, että mitat sopivat käytössäsi olevaan tilaan ennen tilaamista. Unohda stressi ja kiire. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja mukavaa.

Siirry alkuun